AUR îl acuză pe deputatul liberal Alexandru Muraru, fără nicio probă, că e „agent al unei puteri străine”. Insinuări că ar fi omul SUA sau al Israelului

7
651

AUR l-a acuzat pe deputatul liberal Alexandru Muraru, duminică seara, într-o postare urcată pe Facebook la ora 22.25, că “este agent al unei puteri străine”. Atacul vine după ce Muraru, doctor în științe politice și cercetător specializat în istoria monarhiei și a Holocaustului, a cerut scoaterea AUR în afara legii, pe motiv că este partid extremist și care face jocurile Rusiei.

Pe contul AUR a apărut o postare de 3 rânduri, în care Alexandru Muraru e catalogat drept agent străin fără să fie adusă nici cea mai mică probă. Argumentul suprem a fost CV-ul deputatului, în baza căruia cititorii sunt invitați să-și imagineze cam în slujba cui ar fi Muraru.

Cum acesta a primit burse în SUA și Europa, unde a studiat istoria evreilor și Holocaustul, e lesne de înțeles că AUR insinuează că deputatul liberal ar fi ori agent israelian, ori agent american: „Alexandru Muraru (parlamentar PNL) este agent al unei puteri străine, infiltrat în structurile de conducere ale statului român. Vă lăsăm pe Dvs. să îi studiați CVul și să decideți ale cui interese le apără acest individ, plătit din banii românilor“.

De fapt, reacția AUR nu face decât să confirme toate acuzațiile și suspiciunile care vizează acest partid. Maniera în care alte persoane sunt etichetate, acuzate (fără dovezi) și “demascate” drept trădători este una pe care au folosit-o naziștii și bolșevicii în secolul trecut.

Săptămânile trecute s-au descoperit liste negre întocmite de activiști AUR, cu persoane denunțate ca trădători de țară și care trebuie ucise. Cazul a ajuns la Parchet.

Alexandru Muraru a intrat în vizorul “patrioților” AUR după ce a avertizat că participarea acestui partid la alegerile parlamentare anticipate din Moldova, convocate de președinta Maia Sandu, le va folosi forțelor pro-ruse și va dăuna parcursului pro-european al republicii. Muraru a declarat: “În România, AUR a adunat un cumul de factori care să-l scoată în afara legii. Este de așteptat ca același comportament să-l aibă și peste Prut. (…) Anunțul privint participarea AUR la alegerile parlamentare anticipate din Moldova este, de fapt, încercarea de a crea un nou capitol de destabilizare și violență politică și simbolică în fragila democrație de peste Prut”.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Document-șoc capturat de SUA: Armata chineză pregătește din 2015 arme biologice și genetice, inclusiv coronavirusuri, pentru Al Treilea Război Mondial

* Încă un fake news demontat: „proteza de șold refuzată lui Leon Dănăilă”. Chirurgul spulberă minciuna că „nu se poate opera” pentru că Spitalul Foișor a devenit „spital Covid”

* PSD-istul Tudose folosește un fake news ca să numească „meduză fără creier” un ministru din Guvernul Cîțu

* De la videochat la Voluntari TV. Oana Lovin a primit emisiune la televiziunea lui Pandele, finanțată din bani publici

* Soția lui Nelu Ploieșteanu să nu-i mai acuze pe medici, ci să se acuze pe ea însăși, pentru că nu l-a vaccinat! În schimb, l-a lăsat să cânte prin restaurante, condamnându-l la moarte

* 10 minciuni șocante ale lui Gigi Becali în ziua a doua de Paște. A fost prins circulând cu 106 km/oră în localitate, pe un drum național, dar susține că rula regulamentar „pe autobandă”!

* Au vrut să vâneze iepuri și fazani, dar s-au împușcat între ei! Vânătoarea era ilegală. Unul dintre braconieri are capul zdrobit

* D. C. Popescu i-a dat în judecată pe Voiculescu & Năsui pentru expresia „PSD-ist mascat”, apoi a devenit PSD-ist pe față! Evident, a pierdut ambele procese

* Ion Cristoiu a pierdut procesul cu istoricul care-l demascase drept informatorul „Coroiu” al Securității. Instanța: probele sunt clare

7 COMENTARII

  1. Cand acest pupil al infractorului liberal fenechiu de la Iasi a insultat poporul roman afisand pe facebook de Ziua Veteranilor Romani un tanc si un veteran al Armatei Rosii nu v-ati scandalizat!!! Abia dupa 5 zile acest impostor nesimtit si-a sters postarea. Societatea romaneasca nu se va face bine prin imbratisarea unor impostori doar pentru ca sunt atacati de alti impostori! Fara impostori nesimtiti indiferent de culoarea politica in Romania!

  2. Ar fi chiar nostim…, dacă n-ar fi… INDIGNANT: TOCMAI (!!!!!) A.U.R. (ARGAȚII-UMILI-ai-RUȘILOR!!!) să-i învinuiască pe alții de TRĂDARE-de-PATRIE și că ar fi AGENȚI-STRĂINI!!!

    TUPEU… PORCESC, adică… RUSESC!!!!!

  3. Din nefericire nivelul politic în România este sub limitele suportabilității românilor cinstiți. Întâlnit la toate partidele. Cât de mult alterează viața de toate zilele a românului, numai bunul Dumnezeu poate s-o mai înțeleagă. Pe mine unul m-a dus la exasperare. Au trecut aproape 32 de ani. Rușinos fraților.

  4. AUR este o făcătură din laboratoarele politice rusești, niște jeguri și cozi de topor. Ar trebui s-o lase mai moale cu acuzațiile de trădare când chiar ei sunt coloana a 5-a rusească în România. Se vede asta de la o poștă. La fel și prostătura aia de Șoșoacă, manevrată de SVR cum vrea Moscova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here