Podul Ciurel, inaugurat de Firea în buza alegerilor, intră în reparații după 8 zile! Se reface trotuarul, pentru că autobuzele nu încăpeau în curbe

0
2548

Podul Ciurel, inaugurat cu trompete și asurzitor zgomot mediatic de Firea cu 8 zile înaintea alegerilor pentru Primărie, a și intrat în reparații! Făcut la repezeală, ca să le fie livrat bucureștenilor drept mare realizare, podul a fost făcut prost, iar autobuzele STB, pentru transportul public, nu încăpeau, pur și simplu, pe șosea în curbe!

Un șofer care avea, întâmplător, o cameră de filmat pe bordul mașinii personale și circula în spatele unui astfel de autobuz a făcut publice imaginile la două zile după marea inaugurare. În film se vedea că autobuzul nu încape pe bretea și e nevoit să urce pe trotuar ca să ia curba.

Nici administrația Firea, nici constructorul podului n-au reacționat în niciun fel la această eroare de proiectare, pentru că era campanie electorală.

20 septembrie: autobuzele merg cu roțile din dreapta pe trotuar la curbă, deoarece strada a fost prost proiectată și nu încap pe șosea. Podul Ciurel a fost inaugurat de Gabriela Firea cu 8 zile înaintea alegerilor

Doar că, la trei zile după încheierea alegerilor, muncitorii s-au întors la Podul Ciurel și au demolat trotuarul pentru a reface curba!

30 septembrie: escavatoarele se întorc și demolează trotuarul abia terminat, pentru a reconstrui curba în care nu încap autobuzele. FOTO: G4Media.ro

Gabriela Firea a băgat în acest proiect, al Podului Ciurel, peste 250 de milioane de lei, sumă considerată de Nicușor Dan, care a câștigat alegerile pentru Primărie din 27 septembrie, mult prea mare. G4Media.ro a urmărit traficul în zonă și a descoperit că autobuzele nu doar că erau obligate să urce pe trotuar ca să ia curba, dar și să intre pe contrasens când urcau dinspre Șoseaua Virtuții spre Splaiul Independenței.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here