Azi începe programarea la vaccinare pentru toată populația. La ce ore se deschide platforma online, în funcție de județ

0
316

Programarea la vaccinare se deschide pentru toată populația României începând de luni dimineață. Comitetul de coordonare a campaniei naționale de vaccinare a anunțat că deschiderea platformei online se va face în trei trepte, în funcție de județ: de la ora 9.00, de la ora 11.00 și de la ora 13.00.

Programarea sau trecea pe lista de așteptare vor fi posibile astfel:

* 9.00-11.00: județele Alba, Arad, Argeș, Bacău, Bihor, Bistrița-Năsăud, Botoșani, Brăila, Brașov, Buzău, Călărași, Caraș-Severin, Cluj, Constanța, Covasna

* 11.00-13.00: județele Dâmbovița, Dolj, Galați, Giurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, Ialomița, Iași, Maramureș, Mehedinți, Mureș, Neamț, Olt, Prahova

* 13.00-15.00: județele Sălaj, Satu-Mare, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timiș, Tulcea, Vâlcea, Vaslui, Vrancea, Ilfov și Municipiul București.

Comitetul de coordonare (CNCAV) avertizează populația că pot apărea sincope în funcționarea aplicației online: “De asemenea, vă informăm că pot exista perioade de mentenanță în vederea optimizării aplicației. În aceste perioade este posibil ca aplicația să funcționeze cu întârzieri“.

Deschiderea se va face în trei trepte pentru a se încerca evitarea unei suprasolicitări a sistemului care ar duce la căderea acestuia (așa cum s-a înâmplat la startul etapei a II-a).

E posibil ca, în ciuda tuturor precauțiilor, acest lucru să se mai întâmple în viitor.

Programarea online se poate face pe platforma https://vaccinare-covid.gov.ro/platforma-programare.

De asemenea, programarea se mai poate face telefonic, la numărul 021.414.44.25.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.