sâmbătă, aprilie 20, 2024
AcasăRăzboi în UcrainaÎncă un semn că Putin pierde războiul: "Ofițerii FSB și familiile lor...

Încă un semn că Putin pierde războiul: „Ofițerii FSB și familiile lor au început să părăsească teritoriile ocupate. Planurile de evacuare au fost anunțate în Crimeea”

-

Se anunță o perioadă tot mai neagră pentru dictatorul Vladimir Putin. Acesta se află la un pas de a pierde controlul asupra teritoriilor ocupate cu forța în Ucraina, inclusiv în Crimeea – pe care a anexat-o printr-un referendum ilegal în 2014.

Semnalul clar că armata „denazificatoare” urmează să capituleze într-un timp nu foarte îndepărtat a venit inițial din partea structurilor serviciilor secrete ruse dislocate în regiunile cucerite după declanșarea „operațiunii militare speciale” în 24 februarie.

Ofițerii superiori din FSB își fac deja bagajele pentru a reveni în Federația Rusă. Unii s-au întors acasă împreună cu familiile lor, alții o vor face în scurtă vreme. Ei au fost urmați de „gauleiterii” locali, trecuți din tabăra ucraineană în cea putinistă, „șefii” de raioane și conducerea militară la vârf.

Informații veridice în acest sens au apărut pe site-ul Centrului de Rezistență Națională din Ucraina, preluate de publicația online Obozrevatel.com.

- Advertisement -

Comunicatul Centrului de Rezistență Națională: „Ofițerii superiori ai FSB din Rusia, care au fost trimiși pe teritoriile ocupate temporar ale Ucrainei, au fost informați despre rutele de evacuare pentru ei și familiile lor pe teritoriul Federației Ruse. În timp ce autoritățile de ocupație le spun locuitorilor că au totul sub control, rușii au pregătit deja planuri de evacuare. Se știe că familiile «gauleiterilor» și ale «șefilor» de raioane au început să părăsească deja teritoriile ocupate. Și, de asemenea, cele ale conducerii militare de vârf. Vorbim despre toate regiunile ocupate temporar în Ucraina. În special, planurile de evacuare a familiilor angajaților FSB au fost anunțate în Crimeea, unde sunt staționați un număr mare de ofițeri de serviciu”.

Oficialii Centrului de Rezistență Națională fac un apel la populația ucraineană să profite de haosul instalat în rândul conducerii ruse de ocupație și să raporteze orice mișcare a echipamentelor și a instalațiilor militare ale invadatorilor.

Patrioții ucraineni din peninsulă sună își îmbărbătează compatrioții: „Împreună vom câștiga! Vă reamintim că Kremlinul studiază reacția rușilor cu privire la pierderea Crimeei”.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

„Ucraina va elibera Crimeea cel târziu vara viitoare. Aceasta este ultima iarnă în care Rusia va mai perturba economia Europei” – fostul comandant al trupelor SUA în Europa

* Adevărul despre Schengen: problemele României sunt corupția patronată politic și criminalitatea organizată, nu „dușmanii ne poartă pică”!

* Atac violent al RTV la presa independentă. Postul controlat de oligarhul fugar Ghiță îi numește „inamicii României”, care „nu vor să intrăm în Schengen”, pe jurnaliștii care scriu despre corupție

Firea, desființată de Astra Arad: „Suntem ofensați de aberațiile dvs. Cu o nerușinare greu de înțeles, atacați încontinuu tramvaiul fabricat de Astra. Vă ştiam specialistă în motoare turceşti, nu ştiam că v-aţi specializat şi în motoare germane”

Rușinea poartă un nume: George Mîndruță. A fost senator USR-PLUS (aripa Cioloș), a dezertat la PSD!

- Advertisement -

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -