„Probabilitatea eliminării lui Putin va crește semnificativ când Hersonul va fi eliberat”. Sceleratul „trebuie să se protejeze fizic, deoarece pot exista amenințări; are 5 agenții de informații care controlează elita și anturajul său”

0
1938

Sceleratului Vladimir Putin i se apropie cuțitul de os. După înfrângerile masive pe care le-a suferit pe frontul ucrainean în ultima perioadă, armata sa de „denazificatori” este gonită tot mai mult din teritoriile ocupate. Iar el, de teamă să nu fie lichidat, și-a pregătit o apărare ca în perioada odiosului Stalin.

Generalul ucrainean de armată Nikolai Malomuj, fost șef al Serviciului de Informații Externe al Ucrainei între 2005-2010, dezvăluie pentru site-ul Obozrevatel.com că fostul colonel KGB este păzit cu strășnicie de cinci agenții de informații. Acestea controlează la sânge întreaga elită a Kremlinului, dar și anturajul putinist. Printre ele se numără FSB (Serviciul Federal de Securitate), forțele speciale din cadrul Ministerului de Interne și serviciul prezidențial de securitate.

În opinia lui Malomuj, șansele ca tiranul Putin să fie eliminat definitiv vor crește semnificativ atunci când armata ucraineană va elibera Hersonul. În acel moment, trupele lui Zelenski vor lansa alte operațiuni ofensive puternice în direcția Crimeei, iar invadatorii se vor prăbuși pur și simplu pe câmpul de bătălie.

„În elita Federației Ruse se observă tendințe foarte puternice de critică la adresa lui Putin”

I se pregătește un înlocuitor. „Astăzi, pe fondul erorilor strategice ale lui Putin și mai ales al succeselor noastre din estul și sudul Ucrainei, desigur, în elita Federației Ruse se observă tendințe foarte puternice de critică la adresa lui Putin. Poate că se ia în considerare un înlocuitor.”

Încearcă să se țină pe picioare. „Putin înțelege acest lucru și își întărește controlul. Are cinci agenții de informații care controlează elita, anturajul său, precum și unul pe altul. El încearcă să se țină pe picioare, să creeze noi condiții pentru operațiuni ofensive în Ucraina – mobilizare, «anexare» de teritorii, o provocare cu Podul Crimeei, provocarea de lovituri masive.”

Se teme de lichidare. „Toate acestea sunt făcute, în primul rând, pentru mobilizarea rușilor împotriva Ucrainei și a Occidentului. În al doilea rând, să arate anturajului său hotărârea sa că este încă activ, în viață, pregătit pentru luptă. Și în al treilea – să se protejeze fizic, deoarece acum pot exista amenințări fizice.”

„E imposibil să-l îndepărtezi cu ușurință pe Putin, dar există tendințe – atât în ​​rândul armatei, cât și în serviciile speciale”

Păzit ca Stalin. „Cred că, în viitorul apropiat, Putin va putea rezista. El va controla anturajul, serviciile speciale, militarii și reprezentanții regiunilor unde oamenii se ridică împotriva lui. El creează un sistem de control pe mai multe niveluri. De exemplu, FSB controlează peste un milion de angajați în toate regiunile și în centru, Ministerul Afacerilor Interne controlează și mai mulți angajați, serviciul de securitate prezidențial controlează elitele, toate acțiunile și mișcările acestora.”

Înfrângerile majore i-ar putea fi fatale. „Prin urmare, este imposibil să-l îndepărtezi cu ușurință pe Putin, dar există tendințe – atât în ​​rândul armatei, cât și în serviciile speciale. În ce stadiu se poate întâmpla asta? În stadiul în care va pierde rapid teren pe fundalul înfrângerilor majore. Primele înfrângeri au fost un semnal pentru elite. Ei caută deja opțiuni pentru negocieri cu Occidentul, iar unele cu Ucraina.”

Elitele ruse negociază cu Occidentul. „Se oferă o Federație Rusă stabilă, care controlează armele nucleare, dar fără Putin. O altă opțiune este acțiunea de eliminare a lui Putin. Aceasta este o demisie politică, demisie pe motiv de boală sau acțiuni mai radicale. Dar acestea sunt doar previziuni. Cred că acest lucru nu se va întâmpla în următoarele săptămâni, pentru că Putin mai are pârghiile unui control complex.”

„În decurs de 2-3 săptămâni vom desfășura operațiuni ofensive active la nivel tactic și, eventual, strategic”

Scaunul lui Putin atârnă de Herson. „Atunci când desfășurăm nu doar operațiuni militare de nivel tactic, pe Lugansk, Herson, dar vorbim despre eșecurile sistemice ale lui Putin și ale regimului – de exemplu, Hersonul va fi eliberat, vom lansa operațiuni ofensive puternice în direcția Crimeei -, în paralel, frontul se va prăbuși și mai departe în est, apoi probabilitatea eliminării lui Putin va crește semnificativ.”

Ocupanții ar putea fi eliminați în 2 luni. „Într-un scenariu pozitiv, s-ar putea întâmpla într-o lună și jumătate până la două luni. Tendința către victoriile noastre va crește până când inamicul va pregăti rezervele. Acest lucru se poate întâmpla într-o lună, așa că este important pentru noi să mobilizăm toate forțele și mijloacele, pentru a dezvolta operațiuni ofensive eficiente.”

Noi operațiuni ofensive active în 2-3 săptămâni. „După ce am primit cele mai recente arme și echipamente de la partenerii occidentali – HIMARS, rachete, vehicule blindate, tunuri autopropulsate, sisteme de apărare aeriană și de apărare antirachetă -, vom crea condițiile preliminare pentru operațiunile ofensive strategice. Presupun că în decurs de 2-3 săptămâni vom forma un concept suplimentar al acțiunilor noastre și vom desfășura operațiuni ofensive active la nivel tactic și, eventual, strategic.”

„Toată lumea va vedea că Putin este atât de slab, încât suferă o înfrângere strategică. Serviciile speciale nu-l vor ajuta, pentru că nu vor fi sigure de el și vor începe să caute opțiuni pentru salvarea lor”

Și FSB-ul va fugi de Putin. „Și aici vor exista mai multe premise pentru schimbarea regimului în Rusia. Toată lumea va vedea că Putin este atât de slab, încât suferă o înfrângere strategică. În același timp, serviciile speciale nu-l vor ajuta, pentru că ele însele nu vor fi sigure de el și vor începe să caute opțiuni pentru salvarea lor – să negocieze cu elitele și cu alți reprezentanți.”

Trei succesori la tron. „Patrușev poate fi considerat ca o figură de tranziție. El controlează blocul de putere și parțial politic. El poate da garanții americanilor, europenilor, chinezilor că va păstra situația din Rusia, că nu va permite războiul nuclear și destabilizarea. Poate exista un transfer de putere către un civil. De exemplu, Sobianin, Kirienko. Cu acordul lui Putin, ei pot juca rolul unor figuri de tranziție. Pot exista și alte personaje – guvernatori, miniștri adjuncți și așa mai departe.”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Încă un semn că Putin pierde războiul: „Ofițerii FSB și familiile lor au început să părăsească teritoriile ocupate. Planurile de evacuare au fost anunțate în Crimeea”

„Ucraina va elibera Crimeea cel târziu vara viitoare. Aceasta este ultima iarnă în care Rusia va mai perturba economia Europei” – fostul comandant al trupelor SUA în Europa

* Adevărul despre Schengen: problemele României sunt corupția patronată politic și criminalitatea organizată, nu „dușmanii ne poartă pică”!

* Atac violent al RTV la presa independentă. Postul controlat de oligarhul fugar Ghiță îi numește „inamicii României”, care „nu vor să intrăm în Schengen”, pe jurnaliștii care scriu despre corupție

Firea, desființată de Astra Arad: „Suntem ofensați de aberațiile dvs. Cu o nerușinare greu de înțeles, atacați încontinuu tramvaiul fabricat de Astra. Vă ştiam specialistă în motoare turceşti, nu ştiam că v-aţi specializat şi în motoare germane”

Rușinea poartă un nume: George Mîndruță. A fost senator USR-PLUS (aripa Cioloș), a dezertat la PSD!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here