Poliția a găsit îngropate zeci de monede de aur la rudele manelistului Leo de la Strehaia. Suspecții fugiseră din țară înaintea perchezițiilor, semn că fuseseră avertizați

2
2462
Leo și comoara ascunsă a clanului

Anchetatorii au descoperit zeci de monede de aur îngropate în curțile mai multor rude de-ale manelistului Leo de la Strehaia, în timpul unor percheziții care vizează infracțiunea de spălare de bani. Suma estimată ca daune aduse statului din evaziune fiscală se cifrează la circa 20 de milioane de euro.

Poliția și procurorii au descins în zorii zilei de marți la 3 locuințe din Strehaia unde locuiesc veri de-ai manelistului. Și de această dată, cineva din interiorul autorităților statului pare că i-a avertizat pe infractori, pentru că numai unul dintre cei trei vizați a fost găsit acasă. Ceilalți doi fugiseră deja din țară. Și cel reținut inițial 24 de ore a fost ulterior eliberat de instanța de judecată.

Poliția a mai descins și la adrese din București, Ilfov și Argeș. Conform surselor judiciare, dosarul vizează delapidare și spălare de bani în afaceri legate de colectarea și reciclarea deșeurilor. Se încasau banii pentru colectarea și reciclarea deșeurilor fără ca operațiunea propriu-zisă să aibă loc cu adevărat. Gunoaiele nu erau reciclate sau distruse, ci aruncate pe câmp, în diverse locuri.

Anchetatorii au mai descoperit, în curțile suspecților, 3 mașini Lamborghini în valoare totală de 1.000.000 de euro. În bătătură erau îngropate și 72 de monede de aur, unele în greutate de un kilogram bucata!

Cei vizați de anchetă se lăudaseră în trecut cu averile pe care le au, postând pe Facebook imagini cu mașinile lor de lux și cu banii de aur.

Și manelistul Leo de la Strehaia e în pușcărie în acest moment, ispășind o condamnare de 2 ani și 6 luni tot pentru infracțiunea de evaziune fiscală.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* „Ucraina va elibera Crimeea cel târziu vara viitoare. Aceasta este ultima iarnă în care Rusia va mai perturba economia Europei” – fostul comandant al trupelor SUA în Europa

Detonarea Podului Crimeea ar fi fost pusă la cale de generalul rus Aleksei Jalo (FSB), al cărui fiu a murit suspect anul trecut în Ambasada de la Berlin, unde acționa ca agent FSB sub acoperire diplomatică

VIDEO. Portretul generalului rus Surovikin, noul „măcelar din Ucraina”: pușcăriaș recidivist, a călcat oameni cu tancul la Moscova în 1991, a făcut crime de război în Siria și a vândut inamicului armamentul propriilor trupe

* Șeful spionajului britanic: „Rusia rămâne fără arme în războiul din Ucraina. Pierderile lor sunt uluitoare. Putin e izolat și face greșeli, iar poporul rus a început să înțeleagă asta”

* Andrei Marga îi face „activiști rudimentari” pe cei care-i critică retorica putinistă. Turnătorul „Horia” insistă că Ucraina trebuie să cedeze teritorii Rusiei. Minte că și „New York Times” îi susține aberația!

Numărul angajaților „la negru” a explodat după ce Guvernul PSD-PNL a impus suprataxarea contractelor part-time

* Pompierii n-au putut stinge rapid incendiul din Cartierul Francez din cauza construcțiilor haotice, la câteva zile după ce Rareș Bogdan l-a atacat pe Nicușor Dan că blochează „dezvoltatorii imobiliari”

* Firea, desființată de Astra Arad: „Suntem ofensați de aberațiile dvs. Cu o nerușinare greu de înțeles, atacați încontinuu tramvaiul fabricat de Astra. Vă ştiam specialistă în motoare turceşti, nu ştiam că v-aţi specializat şi în motoare germane”

2 COMENTARII

  1. Corect, autoritățile trebuiesc felicitate, numai că eu am o întrebare: cum mama naibi arată o monedă de aur cu greutatea de 1kilogram? Păi dacă o porți în buzunarul de la pantaloni, îți cad pantalonii cînd mergi, aloooo! Mai terminați, bă, cu bidinelele, că la noi s-au descoperit pompele. Auzi la El, monede de 1 kil bucata.

  2. Monedele alea din poze nu prea par de aur. Poate aur alb. Dar ce stiu eu? Monedele alea de 1 kg seamana a lingouri, dar ce stiu eu, care n-am vazut in viata mea 50 000 lei laolalta?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here