miercuri, februarie 28, 2024
AcasăNewsIată și medicamentul! Compania Regeneron: pastilele luate de Trump elimină complet simptomele...

Iată și medicamentul! Compania Regeneron: pastilele luate de Trump elimină complet simptomele Covid și reduc rata infectării cu 50%!

-

La două luni după apariția primelor vaccinuri anti-Covid vine și marele anunț al descoperirii unui medicament care tratează infecția care a bulversat lumea! Compania americană Regeneron a comunică oficial marți, 26 ianuarie 2021, că tratamentul anti-Covid dezvoltat în ultimul an elimină complet (100%) simptomele provocate de infectarea cu virusul și reduce cu 50% rata generală de infectare.

Aceasta ar putea fi marea veste așteptată și de sceptici, care se tem de vaccin și ar prefera să ia în loc pastile. Rezultatele studiilor făcute pe 400 de pacienți dau toate motivele să credem că acest nou medicament va transforma viroza Covid-19 într-o altă gripă banală, sezonieră, cu o rată de mortalitate foarte scăzută. În acest moment, mortalitatea în Covid este, la nivel mondial, de 3% dintre cei infectați – adică de 15-30 de ori mai mare decât a gripei obișnuite, care are o mortalitate de 0,1-0,2% dintre cei îmbolnăviți.

Cocteilul de anticorpi l-a „reparat” complet pe Trump în doar 3 zile

Oficialii Regeneron Pharmaceuticals Inc. vorbesc despre REGEN-COV, niște pastile care conțin un cocteil de doi anticorpi – celebrul medicament care, în septembrie, l-a pus pe picioare în doar trei zile pe Donald Trump, președintele american din acel moment. După ce bagatelizase pericolul infectării, Trump luase virusul și a ajuns la spital, într-o stare destul de periculoasă, chiar dacă administrația americană minimalizase pericolul.

Trump îndeplinea toate condițiile grupelor de risc: era în vârstă (74 de ani), supraponderal, cu boli cronice. Când situația i s-a agravat, a fost luat direct cu elicopterul de la Casa Albă și dus la spital.

- Advertisement -

Așa că medicul său a făcut apel la compania Regeneron, care în acel moment avea medicamentul într-o fază mai timpurie de testare. Șefii companiei au decis să-i acorde pastilele în baza unei legi care permite astfel de tratamente “pe bază de compasiune”. În mod absolut spectaculos, după 72 de ore, Trump și-a revenit complet, iar simptomele au dispărut în totalitate!

REGEN-COV introduce anticorpii direct în organism. Prin comparație, vaccinurile stimulează organismul să producă anticorpi

Între timp, lucrurile au evoluat. Regeneron a administrat medicamentul unui număr de 400 de voluntari care aveau cel puțin un membru al familiei infectat cu coronavirus și erau expuși direct la infecție. Rezultatele au fost excepționale.

Compania americană producătoare de REGEN-COV spune că va discuta rezultatele intermediare cu autoritățile care reglementează piața medicamentelor în SUA, pentru a obține autorizarea și utilizarea de urgență a acestui antidot.

- Advertisement -

Termenul folosit pentru REGEN-COV este de vaccin pasiv – livrarea directă de anticorpi împotriva Sars-Cov-2 în organism. Vaccinurile active stimulează sistemul imunitar pentru a produce singur respectivii anticorpi.

În timpul testării, nici măcar un singur subiect care a primit cocteilul de anticorpi n-a mai suferit de pe urma virusului.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -