Gușă i-a găsit de lucru lui Denise Rifai. La turci

1
6854
Denise Rifai - Cozmin Gușă

La patru luni de la despărțirea de Realitatea Plus, Denise Rifai – protejata PSD-istului Cozmin Gușă – are un nou angajament. De data asta, la Kanal D, televiziunea trustului turcesc Dogan Media.

Într-un anunț publicat pe site-ul Kanal D, televiziunea informează că „Denise Rifai va face parte din echipa Kanal D din această toamnă”. În rest, Kanal D evită să ofere detalii despre formatul noii emisiuni. „La Kanal D, Denise Rifai va prezenta un format cu totul special, o surpriză pentru telespectatorii din România. Vom reveni în perioada următoare cu mai multe detalii despre emisiunea ce va fi prezentată de noua vedetă a stației”, precizează vag anunțul televiziunii.

Denise Rifai și-a dat demisia de la Realitatea Plus în luna martie, după 9 ani de lucru la acea televiziune. În ultimul an, ea preluase principalul talk show al televiziunii, în prime time, în locul lui Rareș Bogdan (intrat în politică și devenit europarlamentar PNL), dar audiența a fost modestă.

Denise Rifai și-a motivat demisia prin faptul că în Realitatea Plus s-a instaurat „un nou climat”, bazat pe „o altă orientare editorială”. „Între mine ca jurnalist și noua linie editorială a postului s-a instalat o incompatibilitate evidentă”, scria moderatoarea pe Facebook. Și amenința televiziunea de la care pleca: „Iar pe dvs., iubiții mei telespectatori, promit să vă iau cu mine, pe toți, acolo unde o să merg și eu!”.

Acum, anunțul Kanal D include și o declarație, la fel de vagă, a lui Denise Rifai: „Decizia de a mă alătura echipei Kanal D a venit imediat ce am descoperit formatul emisiunii pe care o voi realiza. Am spus «Da!» cu tot sufletul, și asta pentru că eu cred foarte mult în proiectul în care voi fi implicată. Va fi un produs unic pe piața media din România. În momentul acesta, nu vă pot oferi mai multe detalii despre emisiune, dar pot să vă spun că eu voi rămâne aceeași Denise Rifai”.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

Curtea Supremă, decizie definitivă: Secția Specială a comis un abuz împotriva Sorinei Săcărin! Procuroarele Mihaiela Iorga Moraru și Adina Florea au reținut ilegal pașaportul copilei de 8 ani

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here