Grig n-a mai ajuns la fetiţa lui de 6 ani. Doi pumni criminali l-au trimis pe lumea cealaltă. Asta-i România reală!

2
15537

Fetiţa lui Grigore Popescu nu-şi va mai vedea tatăl. Îl vedea oricum rar, muncea din greu în Italia şi spera să-şi vadă fiica mare şi fericită, cu un viitor mai bun decât al său. Dar un criminal din Craiova i-a curmat visul. L-a bătut din senin, fără motiv, lăsându-l zob în plină stradă. Îi tăiase calea individului aflat la volan, trecând strada ca pieton imprudent, ceva ce şoferul tare-n pumni criminali n-a putut ierta. A fost suficient pentru a-l trimite pe Grig pe lumea cealaltă.

Asta e România reală a zilelor noastre! Un tărâm al fărădelegii şi violenţei în creştere, în care nu ai niciun motiv să te mai simţi în siguranţă. Ce ştii sigur e că o poţi păţi oricând. Doar hazardul sau norocul te mai pot scăpa. Legea? Nu-i mai sperie pe cei „formaţi” în epoca recursului compensatoriu a lui Tudorel Toader, Ciordache, Dragnea sau Tăriceanu.

Istoria noastră de naţie în care legea e doar pentru fraieri şi ultimii ani în care pegra infracţională a fost încurajată să fure, să violeze sau chiar să ucidă şi-au pus amprenta puternic asupra societăţii.

„Lasă în urmă o soție și o fetiţă, pe care le iubea la infinit”

Presa din Italia a scris cu suflet despre moartea românului de 41 de ani.

„Originar din România, cu domiciliul în Palau și jucătorul echipei de futsal A.S.D Arzachena 2015, Grigore Popescu, Grig sau Gregorio pentru prieteni, a decedat în această dimineață, la ora 7.00, după ce s-a luptat cu moartea timp de câteva zile. El lasă în urmă o soție și o fetiţă, pe care le iubea la infinit. Revenind în România pentru a-și petrece vacanța alături de rudele sale, jucătorul a fost victima unui atac în circumstanțe încă nelămurite. Grig s-a lovit violent cu capul pe trotuar și a intrat în comă”, notează galluraoggi.it.

Poliţiştii s-au mişcat repede. Au reţinut deja un bărbat de 31 de ani, acuzat acum de omor. Din primele investigaţii, reiese că acesta l-a bătut pe Grig pentru nimic: traversase strada prin loc nepermis! A fost suficient ca să-l calce în picioare. L-a lăsat lat pe caldarâm. De când a intrat în comă, prietenii, rudele şi coechipierii olteanului-victimă s-au rugat pentru el, în speranța unei minuni. După câteva zile de luptă cu moartea, în cele din urmă, sâmbătă 28 decembrie, Grig a cedat pe patul de spital. Pentru el, meciul vieţii se încheiase.

Originar din  localitatea Grădinile, judeţul Olt, venise acasă, ca în fiecare an, pentru a petrece sărbătorile de iarnă alături de cei dragi. Nu se va mai putea bucura niciodată de spiritul Crăciunului, din cauza unui nenorocit pentru care pumnul şi moartea sunt mai importante decât viaţa unui om nevinovat şi braţul legii.

„Poliţiştii din cadrul Secţiei 4 Craiova au reţinut, duminică, un bărbat de 31 de ani, din municipiu. Acesta este bănuit de săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală. Oamenii legii au stabilit că, în noaptea de 21 spre 22 decembrie, ar fi condus un autoturism pe strada Doljului, din Craiova. Pe partea carosabilă ar fi pătruns un bărbat de 41 de ani, din comuna Grădinile, judeţul Olt, care s-ar fi aflat în stare de ebrietate. Conducătorul autoturismului a coborât şi i-ar fi aplicat bărbatului băut mai multe lovituri cu pumnii în zona feței, după care a părăsit zona”, au precizat atunci reprezentanţii IPJ Dolj, după investigaţiile care i-au condus la descoperirea suspectului de crimă.

Bună călătorie, Grig!

„Nu există cuvinte care să spună ceea ce simțim acum. Astăzi vom juca în cupa italiană. Am decis să o facem pentru tine! Bună călătorie, pentru totdeauna unul dintre noi, Grig Popescu”, a transmis clubul.

Pe pagina de facebook a bărbatului de 41 de ani au fost postate sute de mesaje de condoleanţe.

Judecătoria Craiova a emis pe numele presupusului criminal un mandat de reţinere pentru comiterea infracţiunii de vătămare corporală. Hotărârea instanţei a fost contestată de inculpat la Tribunalul Dolj. Judecătorii doljeni urmează să se pronunţe luni, pe 30 decembrie, dar cel mai probabil, după decesul victimei, procurorii vor schimba încadrarea juridică a faptei în infracţiuni asociate crimei, notează Gazeta de sud.

Dar pedeapsa cu închisoarea nu va schimba nimic. România a devenit un paradis al violenţei, în care legea nu mai sperie decât pe oamenii cinstiţi. Pentru ceilalţi, Codul Penal nu schimbă nimic. Este moartea lui Grig un simplu accident? NU! Este dovada că ţara nu mai este sigură, că violenţa a devenit lege şi că politicul pare impotent în faţa acestui dezastru naţional.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Acum, să vină alţi 30 de ani, cu o altfel de Românie!

* Spitalul Floreasca, o cloacă PSD-istă. Salvarea corupților, misiunea principală a instituției medicale

* Cele 4 cauze care au dus la arderea femeii în timpul operației. Dosar pentru ucidere din culpă, la Serviciul Omoruri

* Doi primari ai Timișoarei, Ciuhandu și Robu, trimiși în judecată pentru vânzarea ilegală a clădirilor din centrul vechi

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here