Mario Iorgulescu, blestemat de tânăra mamă pe care a lăsat-o văduvă: „Să sufere încă 24 de ani! Să se târască în fața copilului meu! Moartea e o pedeapsă prea mică pentru el”

0
7543
Mario Iorgulescu - Dani Vicol

Accidentul mortal produs de Mario Iorgulescu duminică, 8 septembrie 2019, a lăsat singuri pe lume o femeie tânără și doi copii: o fată de 6 ani și un băiat de 4 luni. După aproape patru luni, Patricia Esmeralda, logodnica lui Dani Vicol (tânărul omorât de șoferul iresponsabil), are cuvinte grele pentru fiul lui Gino Iorgulescu.

Rămasă fără partenerul ei, Patricia Esmeralda e nevoită să-și crească singură copiii. Tânăra văăduvă s-a destăinuit pentru wowbiz.ro.

  • „Ultimele trei luni? Au devenit zile și nopți îngrozitoare, nimic nu mai e cum a fost. Nu mai am familie, nu mai am nimic…”
  • „La început, mă gândeam că moare și el (Mario Iorgulescu – n. red.)… Și asta îmi doream: să moară.”
  • „Acum, că a mai trecut timpul, nu mai vreau să moară. Ar fi o pedeapsă prea mică pentru el, pentru nenorocirea pe care ne-a făcut-o. A murit și gata, nu mai știi nimic.”
  • „Îmi doresc să stea să sufere, să se chinuie de acum încolo încă 24 de ani. Când o avea copilul meu 24 de ani, să vină și să se târască în fața lui, asta îmi doresc.”
  • „Vreau să plătească, să simtă zi de zi ce simt eu. Moartea e o pedeapsă prea mică pentru el. Probabil, de aia nici nu a murit, Dumnezeu nu avea nevoie de un criminal.”

În noaptea de 7 spre 8 septembrie, Mario Iorgulescu (24 de ani), beizadeaua lui Gino Iorgulescu (fost mare fotbalist, actualul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal), a jucat poker cu prietenii până după ora 2.00. S-a drogat cu cocaină și a băut în neștire, apoi a urcat la volanul bolidului său marca Aston Martin, mașină de peste 300.000 de euro.

În jurul orei 3.00, el a intrat pe contrasens, pe Șoseaua Chitilei, cu o viteză de peste 200 km/oră. A izbit violent o mașină care circula regulamentar din sens opus. Șoferul acesteia, Daniel Vicol (24 de ani), a murit pe loc.

Iorgulescu jr. avea o alcoolemie de 1,96 g/l alcool pur în sânge la prima verificare şi 1,76 la a doua verificare, ceea ar însemna că ar fi putut avea 2,20 g/l alcool pur în sânge în momentul accidentului. În pragul comei alcoolice!

Dani Vicol a ajuns la cimitir, iar Mario Iorgulescu la Urgențe, la Spitalul Elias.

Luni, 23 septembrie, cu complicitatea unor medici de la Spitalul Elias, Gino Iorgulescu și-a scos fiul din spital și l-a dus la Aeroportul Băneasa, de unde o ambulanță aeriană (adusă din Turcia) l-a transportat la o clinică privată din Italia. Beizadeaua ucigașă se află acolo de peste trei luni și nu sunt semne că ar reveni în România.

Între timp, starea lui Mario Iorgulescu s-a îmbunătățit. Acesta vorbește și mânâncă singur, însă refuză vehement să discute cu procurorii. El ar fi fost vizitat în spital de procurori români și italieni, dar refuză să coopereze în ancheta care-l vizează.

Pe numele lui Iorgulescu jr a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, vătămare corporală și conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice și a substanțelor halucinogene, cu viteză mult peste limita legală.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

Chirieac, sinistru de cinic: „Este clar că nici acei bătrâni nu au vrut să moară, nici Chițoiu nu a vrut să-i omoare”

* Spitalul Floreasca, o cloacă PSD-istă. Salvarea corupților, misiunea principală a instituției medicale

* Cele 4 cauze care au dus la arderea femeii în timpul operației. Dosar pentru ucidere din culpă, la Serviciul Omoruri

* Doi primari ai Timișoarei, Ciuhandu și Robu, trimiși în judecată pentru vânzarea ilegală a clădirilor din centrul vechi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here