Gigi Becali, infractorul credincios: „Mă implic să distrug USR-ul, care sunt atei și satanici!”

6
4264

Gigi Becali a declarat că nu mai este interesat de politică, dar că s-ar implica doar „să distrug USR-ul, care sunt atei și satanici”. Ciudat mesaj din partea unui „credincios” care a făcut pușcărie pentru furt din bunurile statului… A uitat ce spune Carea Sfântă: „Să nu furi!” (porunca a 8-a).

Prezent la Curtea de Apel Craiova, unde a fost adus cu mandat pentru a depune mărturie în cazul transferului lui Mihai Costea la FCSB, Gigi Becali a avut o nouă ieșire scandaloasă.

Întrebat dacă se gândește să pornească un nou proiect politic, el a declarat că este prea bătrân pentru asta, iar după eșecul cu Partidul Noua Generație (PNG) a rămas dezamăgit.

Și totuși… „Dacă am să mă implic, nu am să mă implic să susțin un partid. Mă implic să distrug USR-ul, care sunt atei și satanici! Deci, asta va fi implicarea mea: implicarea mea va fi ca să fie distrus USR-ul satanic!”

Gigi Becali a declarat că va vota cu PNL la viitoarele alegeri, pentru că „nu ai cu cine altcineva”. De asemenea, a spus că PSD nu mai reprezintă o opțiune de vot, deoarece „nu au nici lider, nu au nici oameni. Nu mai au cu cine să conducă”.

Gigi Becali a fost deputat PNL (pe vremea conducerii scandaloase a lui crin Antonescu, co-fondatorul sinistrului USL) și europarlamentar din partea PRM (tovarăș de listă și de mandat cu nefrecventabilul Corneliu Vadim Tudor).

Lăudat de unii pentru donațiile sale (bine promovate la TV) și înjurat de alții pentru ieșirile sale primitive, Gigi Becali are o istorie controversată.

Gigi Becali are în palmares trei condamnări, toate cu sentință definitivă în anul 2013.

11 februarie 2013: Becali este condamnat la 3 ani de închisoare cu suspendare pentru că i-a sechestrat pe cei care-i furaseră mașina.

20 mai 2013: Becali este condamnat definitiv la 3 ani de închisoare cu executare, în dosarul schimbului de terenuri cu Ministerul Apărării Naționale. În același dosar au mai fost condamnați, la câte 2 ani de închisoare, Victor Babiuc (fost ministru al Apărării) și generalul Dumitru Cioflină (fost șef al Statului Major General al Armatei).

4 iunie 2013: Gigi Becali primește tot 3 ani de închisoare cu executare în „dosarul Valiza”.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

Robert Negoiță și-a plimbat iubita prin China pe banii Primăriei! A cazat-o la hotel de 5 stele

6 COMENTARII

  1. Mă mir cum media din Romania îl accesează permanent …și boul văzând că e peste tot ,ce și-a zis… sunt mare !!..acum pupati-l in cur , ați creat un cretin perfect societății în care trăiți…!!.. Este o creatură specifică țărilor bananiere…

  2. Credinciosul pulii.A aflat de credinta acum dupa ce a furat sute de milioane.
    Mie mi-e scarba de personajul asta numai cand il vad cum se inchina.
    Ii vad pe pacalicii astia care se lasa prostiti de panarama asta si imi este greata.
    Cand ai furat milioane si milioane sa arunci 50-100 000 euro este un rahat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here