Șoșoacă îi atacă pe șefii AUR, pe motiv că i-au cerut bani din salariul de parlamentar! „Încearcă să se îmbogățească”

2
28348
Diana Șoșoacă

Senatoarea Diana Șoșoacă a lansat un atac surprinzător la adresa conducerii Alianței pentru Unirea Românilor (AUR), formațiune pe listele căreia a intrat în Parlament, a observat Aktual24.ro. Șoșoacă e nemulțumită că șefii AUR i-au cerut să cotizeze la partid din salariul său de parlamentar.

Senatoarea Șoșoacă nu a nominalizat AUR și nici pe vreunul dintre liderii acesteia, dar din context se înțelege clar care e ținta. Doar nu puteau să-i ceară bani șefii altor partide!

Am să vă spun cum încearcă partidele să se îmbogățească pe seama senatorilor și deputaților, cerându-le bani din salarii, în condițiile în care un partid primește, pe lună, pentru un parlamentar, 15.000 de euro de la statul român, iar pentru o femeie, 30.000 de euro. Partidele au din ce să trăiască, așa că nu mai cereți bani senatorilor și deputaților! Da? Nu aveți de ce! Vi se plătește de către statul român destul!”, a tunat Șosoacă într-o intervenție live pe Facebook.

Diana Șooacă a ajuns pe lista de candidați AUR pentru Senat, la Iași, în calitate de membru al Partidului Neamul Românesc (PNR).

Apropo de veniturile noilor parlamentari: George Simion, copreședinte AUR, a anunțat recent, populist, că va dona 90% din salariul său.

“Sunt parlamentar în Parlamentul României. N-am uitat cine sunt, n-am uitat ce avem de făcut și de aceea vă anunț că voi dona 90% din salariul meu către o cauză civică, către cazuri speciale, lună de lună (…). Cârcotașii vor începe cu fel de fel de chestiuni, cum încep ei de obicei. Cum și din cei voi trăi… Anul viitor voi mai scrie o carte, mai am și celelalte cărți, mai am exemplare din ele”, a spus George Simion într-un mesaj video.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Operațiunea mafiotă „Salvați avocatul infractor” a eșuat! Înalta Curte: dosarul „Ferma Băneasa” a fost repartizat corect

2 COMENTARII

  1. AUR își va schimba în curând numele în CUR de la Clica Ultrașilor Rusofili…
    Dementa asta de Șoșoacă are probleme cu tiroida, nu are ce căuta în politică.
    Rromul georgică simion rasistul își va da arama pe față destul de repede…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here