Fotbalist-belea: a anulat meciul România – Norvegia, acum i-a explodat o petardă în mână. Are arsuri pe față

0
807
Omar Elabdellaoui

Necazurile se țin scai de fotbalistul norvegian Omar Elabdellaoui (29 de ani), legitimat la Galatasaray Istanbul. La jumătatea lunii noiembrie se infecta cu Covid-19 și determina anularea meciului România – Norvegia, din Liga Națiunilor. Acum a ajuns la spital, după ce i-a explodat o petardă în mână, în timp ce sărbătorea acasă Anul Nou.

Născut în Norvegia din părinți cu origi marocane, Omar Elabdellaoui joacă pe postul de fundaș dreapta.

De Anul Nou, el a comis o prostie copilărească, manevrând greșit o petardă, care i-a explodat în mână și i-a produs arsuri pe față. Acum e investigat medical pentru a descoperi eventuale afecțiuni ale ochilor.

Galatasaray a comunicat prin intermediul site-ului clubului: „Jucătorului nostru Omar Elabdellaoui, cel care a ajuns la Liv Hospital, după ce a suferit un accident acasă, seara, i s-au acordat primele îngrijiri. Jucătorul nostru are arsuri la faţă şi, în urma unor investigaţii amănunţite, se va stabili în ce măsură sunt afectaţi şi ochii. Fotbalistul nostru este conştient şi viaţa sa nu este în pericol”.

Potrivit cotidianului „Hürriyet”, vicepreşedintele clubului din Istanbuli, Abdurrahim Albayrak, s-a deplasat imediat la spital după ce a aflat de accident.

„Omar poate să vorbească, este cooperant cu medicii. Vom face tot ce putem ca să-l ajutăm. El este sufletul nostru, o parte din noi. Suntem foarte afectaţi”, a declarat Albayrak.

Elabdellaoui este legitimat la Istanbul Galatasaray din august 2020, când a fost transferat de la Olympiakos Pireu (Grecia).

Omar Elabdellaoui este jucătorul depistat pozitiv la testul Covid dinaintea meciului de România – Norvegia, care urma să se dispute pe 15 noiembrie la București, în Liga Națiunilor. Delegația norvegiană nu a primit acceptul autorităților medicale de la Oslo pentru a efectua deplasarea, iar meciul a fost anulat.

Conform regulilor din statul scandinav, toți jucătorii care intraseră în contact cu Elabdellaoui, inclusiv la antrenamente, au fost obligați să intre în izolare.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here