VIDEO/FOTO. Salvarea miraculoasă, la milimetru, a unei fete care a sărit între șinele metroului să ia un telefon exact când venea trenul. Doi călători au acționat fulgerător

0
1347
Secvențele surprinse de camera de supraveghere: tânăra inconștientă sare între linii după un obiect, fără să vadă că metroul vine. Doi trecători se reped și reușesc s-o tragă efectiv în ultima miime de secundă

Caz dramatic joi, la stația de metrou Dristor 1, unde o minoră a fost cât pe ce să fie spulberată de tren după ce a sărit între șine ca să ia un obiect!

Secvența video este absolut șocantă, desprinsă parcă dintr-un film de groază. Adolescenta vede un obiect care sclipește între șine, sare imediat, fără să stea pe gânduri, îl recuperează și-l ridică triumfătoare deasupra capului. În înregistrarea camerei de supraveghere, destul de neclară, pare să fie vorba despre un telefon mobil.

În acest timp, un călător alarmat țâșnește spre marginea peronului și o atenționează că vine trenul. Fata se panichează, se repede spre bordură, este înșfăcată de călătorul de pe margine și de încă un bărbat sosit în grabă și cei doi reușesc s-o tragă din fața metroului efectiv în ultima miime de secundă!

Din inerție, tânăra pare să se lovească de stâlp cu capul.

Toată scena, din momentul în care adolescenta a văzut obiectul și până când a fost salvată miraculos, a durat numai 15 secunde!

Fata a scăpat necălcat de tren ca prin minune, grație celor doi bărbați care s-au comportat realmente extraordinar, cu o prezență de spirit deosebită

După incident, compania a emis un comunicat: “ Metrorex informează că astăzi, 10.02.2021, în jurul orei 15:35, la stația de metrou Dristor 1, linia 2 a avut loc un incident în care a fost implicat un călător. Din primele informații, acesta s-a aplecat peste peron, ulterior fiind ridicat de călătorii aflați în zonă .Conform procedurilor care se aplică în astfel de situații, a fost solicitată intervenția echipajelor SMURD și a Poliției Metrou. Acest eveniment regretabil este cercetat de Poliție. Precizăm că circulația trenurilor nu a fost afectată.

De asemenea, reiterăm că pe parcursul călătoriei este foarte important ca toate regulile de călătorie să fie respectate de către utilizatorii serviciului de transport public subteran“.

Fata a scăpat necălcată de tren ca prin minune, dar pare că s-a lovit la cap de stâlp. A fost transportată la spital, pentru evaluare.

Filmul întâmplării care era să se încheie cu un accident groaznic.

1) Adolescenta vede un obiect sclipitor între șine.
2) Tânăra își ia elan și sare între șine.
3) Se uită la ce a găsit. Între timp, un om alarmat o observă și se repede să o atenționeze că vine trenul.
4) Tânăra e încântată și-i arată celui de pe peron ceva ce pare să fie un telefon mobil.
5) Omul panicat îi strigă să se grăbească și fata sesizează, în sfârșit, pericolul.
6) Tânăra se repede spre peron, în timp ce în cadru mai apare un călător gata să intervină.
7) Cei doi o apucă pe adolescenta care se uită îngrozită spre trenul care vine cu viteză.
8) Ca-n filmele de groază, cei doi încep s-o tragă pe fată în timp ce, în colțul camerei de supraveghere, apare metroul.
9) Bărbații trag cu disperare de fată pe când metroul aproape a ajuns, iar ea e încă jumătate în calea lui.
10) Cei doi continuă să tragă cu putere, metroul mai are câteva zeci de centimetri până să o izbească pe fată.
11) Cei doi călători au reușit: efectiv „la mustață”, au tras-o pe fată, metroul i-a trecut la milimetri pe lângă călcâi. Cei trei se prăbușesc pe peron.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here