VIDEO. Năucitor! O polițistă s-a distrat dându-i indicații prin megafon, la ora 1.00 noaptea, unui coleg care spăla mașina: „Mochetele! Parbriz!”. A trezit tot cartierul

1
812

Caz năucitor la Suceava: o polițistă și-a ghidat prin megafonul autospecialei, la 1.00 noaptea, un coleg care spăla vehiculul, relatează portalul ȘtiriSuceava.net.

Secvența incredibilă s-a petrecut în zona Gheorghe Doja, din cartierul Burdujeni, unde oamenii din toate blocurile învecinate au fost treziți de femeia care își coordona ironic colegul.

Glume de polițist: să-i spui colegului, la stația de amplificare a mașinii, că mai are de spălat parbrizul

Bancurile cu polițiști au primit combustibil din plin în noaptea de marți spre miercuri din partea polițistei moldovence, care se afla la 3 metri de colegul care spăla mașina și-i striga la megafonul autospecialei: “Mai ai mult? Parbriz! Mochetele, mochetele! Ai scăpat-o jos!“. Distracția polițistei a însemnat trezirea locatarilor din blocurile învecinate.

Spălătoria unde tanti polițista a avut atâta minte încât să folosească stația de amplificare cu care o dotase statul ca să-i țipe colegului indicații a fost reclamată de mai multe ori de locuitori, care se plâng că noaptea nu pot dormi din cauza gălăgiei. E vorba despre o stație self-service, unde posesorii de mașini vin, plătesc o sumă mică și își spală singuri vehiculele.

Autoritățile s-au urnit după 6 luni de plângeri și au descoperit că valorile de zgomot sunt între 57,5 și 74,4 decibeli, cu mult peste limita admisă de 45 de decibeli.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

 

1 COMENTARIU

  1. EXACT ca înainte de 1990, când se numea Miliție, TOȚI TÂMPIȚII (cu școală puțină și minte mai-deloc!) și-au găsit posturi în Poliție, „Națională” sau „Locală”!

    Și tot GOLANII ăștia au TUPEUL să ceară, mereu, salarii și sporuri mai mari, după ce că ies/acced de tineri la NEMERITATE pensii… „speciale”!

    (ȘI!) aici, la Constanța, de exemplu, e un DEZASTRU, la ambele Poliții și la ambele Jandarmerii (mai ales la Brigada-Mobilă „Tomis”, care s-a remarcat prin DEMENTĂ-VIOLENȚĂ și pe 10 august 2018, în Piața Victoriei, din București)!
    Începând cu… purtătoarele-de-cuvânt, care-s niște MAIMUȚE OBRAZNICE și PROASTE-„DE-BUBUIE”!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here