duminică, mai 26, 2024
AcasăPublicitate(P) Mihai Lupu, candidatul PNL la președinția CJ Constanța: “Constanța de mâine...

(P) Mihai Lupu, candidatul PNL la președinția CJ Constanța: “Constanța de mâine este Constanța tinerilor!”

-

(Promovare electorală)

Viziunea lui Mihai Lupu, candidatul Partidului Național Liberal la conducerea Consiliului Județean Constanța, este aceea de a gospodări și dezvolta județul în acord cu aspirațiile tinerelor generații, adică cu ale celor care reprezintă viitorul acestei zone.

Constanța de mâine este Constanța tinerilor!

O treime din populația Uniunii Europene nu a împlinit încă 30 de ani, în timp ce în județul Constanța sunt 267.949 de tineri cu vârsta până în 34 de ani, din 675.056 de locuitori, ceea ce înseamnă că aproximativ 35% din județul nostru o reprezintă populația tânără.

Vreau să fiu un partener real al generației tinere, pentru că aceasta reprezintă un potențial fantastic pentru economia locală și mai ales pentru viitorul acestui județ.

- Advertisement -

Ce-ar fi să începem să nu mai fim doar un centru universitar care pregătește specialiști pentru alții și să beneficiem noi de această forță de muncă? 

#JudețulConstanța are nevoie de investiții majore în educație, de exemplu, pentru a genera o resursă umană calificată în varii domenii, astfel încât să recâștigăm încrederea investitorilor alungați prea multă vreme de o administrație locală concentrată doar să facă jocul unor grupuri de interese!”

“Constanța are o șansă reală de a deveni motorul acelui #sepoate și la noi! 

“Constanța trebuie să redevină atractivă pentru investitori, căci fără investitori, economia stagnează, adică nu există dezvoltare, iar efectele unei astfel de politici închise, preferată de 20 de ani de un PSD incapabil, se observă din plin, întrucât tinerii continuă să vadă Occidentul ca fiind mult mai ofertant decât Constanța.

- Advertisement -

E datoria noastră să redăm încrederea și speranța tinerilor că și aici, acasă, în Constanța, se pot dezvolta personal și profesional.

De aceea, ne vom fundamenta acțiunile pe prospețimea, curajul și energia tinerei generații.

Județul și orașul Constanța au o șansă reală de a deveni motorul acelui #sepoate și la noi!

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -