Furioasă că a pierdut Firea, Dana Budeanu ne arată degetul mijlociu din două-n două zile

3
3821
Iată ce vă arată Dănuța, "fătălăilor"!

„Mi-ați rămas pe tocuri, săracilor!”, li s-a adresat Dana Budeanu bucureștenilor, luni, când a devenit clar că tovarășa ei de aroganțe, Gabriela Firea, a pierdut Primăria Capitalei. Dar nu s-a oprit aici.

Măcinată de furie, răscolită de frustrări, „amețita” dată afară de la Pro TV (tot din motive de aroganțe & Firea!) a postat pe Facebook, tot luni, la câteva ore după scârboșenia cu „săracii rămași pe tocurile ei”, o fotografie în care arată, obscen și vulgar, degetul mijlociu.

Gestul descalificant a fost repetat miercuri, după două zile de la prima astfel de manifestare.

Dana Budeanu este fosta soție a lui Radu Budeanu, fiul Deliei Budeanu (celebră crainică a TVR în anii ’80-’90) și mogul de presă penal în prezent („Cancan”, „Gândul”, „Prosport” etc.) – condamnat la doi ani și jumătate de închisoare cu suspendare.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

3 COMENTARII

  1. Romania ajunsa tara promiscua. Ne balacim in promiscuitate la televiziuni care fascineaza o populatie cu mintea mutilata de atatea minciuni raspandite cu ura de moguli penali, plini de bani si resentimentari pe oricine doreste pedepsirea lor si instituirea curatirii tarii de corupti si megahoti!

  2. Individa este o derbedea, o dezdrabalata. Dar cel care o primeste in mod repetat in emisiune, care permite tot felul de mizerii si atacuri murdare, cum este?
    Exista o lege care obliga televiziunile le decenta si corectitudine, sau suntem lasati la cheremul si judecata stramba a mercenarilor de la CNA?
    Si ce patesc cei care o instiga si o platesc pentru a beneficia de pe urma minciunilor ei otravite?
    Visez la o vreme cand cei platiti gras dar nu si-au facut datoria, cei pusi in posturi importante dar le trateaza cu rea credinta, cum sunt cei de la CNA si cati altii, sa returneze tot ce au luat fara sa merite. In plus, sa faca puscarie cu obligatia de a munci ca sa se intretina acolo.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here