Frăția șefului PNȚCD cu PSD: i-a făcut denunț procurorului general, a fost invitat de Gâdea la Antena 3

0
3693
Aurelian Pavelescu la Antena 3

Slugărnicia lui Aurelian Pavelescu față de PSD a mai atins o cotă absurdă, de neimaiginat. Președintele-impostor al PNȚCD i-a făcut denunț procurorului general al României, Augustin Lazăr. Recompensa imediată: Pavelescu a fost invitat de Mihai Gâdea la Antena 3.

Aurelian Pavelescu s-a și lăudat pe Facebook cu denunțul.

„Am depus astăzi la Secția pentru Investigarea Infracțiunilor din Jutiție (SIIJ), în numele PNȚCD, Denunț împotriva lui Augustin Lazăr, Procurorul General în funcție! Probele că acesta a săvârșit infracțiuni împotriva umanității sunt indubitabile. Nu vrem răzbunare! Vrem, însă, să se afle adevărul și cei care sunt vinovați să plătească, potrivit legii, pentru ca asemenea orori să nu se mai întâmple în România! Și azi se întâmplă, după modelul de atunci, chiar pentru faptul că adevărul nu a fost scos la lumină și cei vinovați n-au plătit, devenind torționarii de azi! PNȚCD își face datoria!”

Denunțul fantamasgoric a fost făcut la celebra Secție specială (SS) condusă de Gheorghe Stan și Adina Florea.

În seara aceleiași zile, Pavelescu a fost invitat la Antena 3, în emisiunea lui Mihai Gâdea, să pună umărul la linșarea procurorului general.

Pavelescu este trădătorul istoric al partidului-martir PNȚCD, pe care l-a pus pe tavă odiosului PSD, ai cărui candidați îi va susține la alegerile europarlamentare din 26 mai.

Este al doilea scrutin consecutiv la care PNȚCD nu are listă proprie de candidați. Precedenta situație a fost la alegerile parlamentare din 2016, când puținii candidați PNȚCD și-au dat demisia din partid și s-au înscris, formal, în partidul-fantomă al lui Marian Munteanu. Fără succes, căci fantoma n-a făcut pragul de 5%.

Capturat de impostorul Pavelescu, PNȚCD a fost exclus și din Partidul Popular European (PPE), cea mai mare familie politică din Europa, în care din România au mai rămas PNL, PMP și UDMR.

CITIŢI ŞI:

Lovitură năucitoare: Codruței Kovesi i-a fost ridicat controlul judiciar! Se confirmă poliția politică a Adinei Florea!

Procurorii din CSM se revoltă: Secția specială este Secția de hărțuire a Codruței Kovesi!

Kovesi, mesaj EXTRAORDINAR de susţinere din partea familiilor jurnaliştilor anticorupţie ucişi de mafie

Tăriceanu anunţă NENOROCIREA: Dăncilă şi Tudorel „pregătesc ordonanţa”. UE, SUA, NATO? Nu contează!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.