Patriotism de paradă: pliantele PSD livrate prin poștă sunt ilustrate cu un spital din Africa de Sud și un laborator din Germania!

1
5558
Pliantul de propagandă al PSD
O nouă impostură descoperită de USR: „Capitolul despre sănătate” din pliantele de campanie distribuite de PSD prin Poșta Română este ilustrat cu fotografiile unui laborator de endoscopie din Germania și interiorului unui spital din Africa de Sud.
„PSD se laudă în fițuica de campanie cu un laborator de endoscopie din Germania și interiorul unui spital din Africa de Sud”, dezvăluie Adrian Wiener, senator USR, medic și membru al Comisiei de Sănătate din Senat.
 
Fotografia unui laborator de endoscopie din Germania, în pliantul PSD:
 
Fotografii din interiorul unui spital din Africa de Sud:
Poșta Română livrează pliantele PSD de promovare la alegerile europarlamentare în fiecare  gospodărie în care este prezent cel puțin un pensionar (asigurări sociale, IOVR, invaliditate, SRI, MapN, MAI, agricultor, de urmaș), inclusiv pensionarilor care au optat pentru plata pensiilor prin bancă, în cont curent sau cont de card, se arată în contractul dintre cele două parți, obținut de Hotnews.ro.
Mai mult, Poșta s-a obligat să pună la dispoziția PSD „informații privind baza de date conținând înregistrări privind segmentul de destinatari selectat (pensionarii), în măsura în care aceasta poate fi furnizată”.
PNL a depus o plângere la DNA ce vizează contractul dintre PSD și Poșta Română, prin care pensionarii primesc, odată cu pensia, și un material electoral al PSD, cu mesaje împotriva liberalilor.

CITIŢI ŞI:

Lovitură năucitoare: Codruței Kovesi i-a fost ridicat controlul judiciar! Se confirmă poliția politică a Adinei Florea!

Procurorii din CSM se revoltă: Secția specială este Secția de hărțuire a Codruței Kovesi!

Kovesi, mesaj EXTRAORDINAR de susţinere din partea familiilor jurnaliştilor anticorupţie ucişi de mafie

Tăriceanu anunţă NENOROCIREA: Dăncilă şi Tudorel „pregătesc ordonanţa”. UE, SUA, NATO? Nu contează!

1 COMENTARIU

  1. Ma adresez acestui infractor de Liviu Dragnea care își bate joc de banii romanilor , însușindu-și banii romanilor prin legea finanțării partidelor , vreți bani de la stat PSD-istilor plătiți-va aceste jeguri de pliante, broșuri NU DE LA STAT CI PRIN COTIZAȚIILE MEMBRILOR CU CARE VA LĂUDAȚI CA AVEȚI PESTE 650.000 de membrii.ABROGATI LEGEA FINANȚĂRII PARTIDELOR CARE ESTE UN JAF MASCAT PRACTICAT DE VOI CA SA STAȚI COCOȚAȚI PE FUNCȚII ȘI SALARII URIAȘE IN DISPREȚUL MILIOANELOR DE ROMANI!!!! PLECAȚI DRACULUI ODATĂ ȘI LĂSAȚI-NE IN PACE !!!
    NU STI REUȘIT DECÂT SA ÎNNEBUNIȚI TOATĂ ROMÂNIA CU LEGILE VOASTRE ABERANTE CARE A SCOS PROCURORI, JUDECĂTORI IN STRADA! AȘA CEVA NU S-A ÎNTÂMPLAT DUPĂ 1989!!!!
    SUNTEȚI NIȘTE COMICII DE TRISTA SMINTIRI ȘI VESTIȚI AI SCENEI POLITICE AI ANULUI 2019!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here