FOTO+VIDEO: Țoapa de pe pod. Firea se laudă că Podul Ciurel e gata 90%, dar tot de 90% vorbea și în octombrie 2018!

6
5809
Indicații prețioase de la o țoapă

Primărița-propagandistă a Capitalei, Gabriela Firea, anunță că luni, 30 decembrie, au început primele teste statice și dinamice la structura de rezistență a Podului Ciurel. Construcția e realizată în proporție de 90%, spune ea. La fel zicea și în urmă cu 14 luni!

Firea a postat pe Facebook 12 fotografii de pe șantier, dintre care patru cu ea pe post de țoapă care-i încurcă pe constructori.

„Vrăjitoarea din Voluntari” a oferit publicului, pe pagina sa de Facebook, și un filmuleț de 4 minute și 22 de secunde, tot cu ea în prim-plan, ca și cum construcția podului stă în nădragii ei de piele neagră și în cizmele scumpe, de firmă.

Și a început vorbăria goală, care inevitabil îi etalează calitățile de mare escroacă.

 

Gabriela Firea, 30 decembrie 2019: „Așa cum am promis, realizarea primei etape a proiectului «Străpungere Ciurel – Nod Rutier Virtuții» se apropie de final. În primăvara anului viitor, bucureștenii vor putea circula pe Podul Ciurel, un obiectiv de investiții extrem de important pentru fluidizarea traficului din Capitală. Astăzi au început primele teste statice și dinamice la structura de rezistență a podului, în conformitate cu legislația în vigoare. Acestea vor fi transmise spre analiză către proiectant și expert, urmând ca în perioada următoare să primim rezultatele și să realizăm o nouă serie de teste. Reamintesc faptul că acest proiect, inițiat în urmă cu 12 ani, a fost preluat cu un grafic de execuție de doar 10%, iar în prezent, nodul Virtuții, componentă a acestei investiții, este realizat în proporție de 90%”.

Gabriela Firea, 15 octombrie 2018: „Am făcut o vizită inopinată la șantierul «Străpungere Ciurel – Nod Rutier Virtuții», pentru a verifica stadiul lucrărilor la acest obiectiv de invesții. Am recuperat întârzierile și am reușit să aducem acest proiect de la 13% la 90%. Vorbim despre prima etapă, care presupune realizarea podului hobanat peste Șoseaua Virtuții”.

Așadar, într-un an și două luni s-a avansat de la 90% la 90%!!! Și s-a mai făcut un progres: proiectul a fost preluat de la 10%, nu de la 13%, cum a spus Firea data trecută!

A doua etapă, a doua minciună. De fapt, podul va duce nicăieri!

În ceea ce privește cea de-a două etapă, Nod Virtuții – Uverturii, Firea bălmăjește niște minciuni îngrozitoare, evitând să spună adevărul crunt: de când e primăriță, nu a mișcat un deget pentru a demara lucrările la drumul expres ce ar trebui să lege Nodul Virtuții (care include și Podul Ciurel) de Autostrada București – Pitești!

De fapt, aceea e partea cea mai importantă a proiectului, pentru că doar acel drum expres ar putea să fluidizeze traficul în cartierul Militari, care a devenit infernal pe Bd. Iuliu Maniu.

Gabriela Firea: „Primarul General a dat ordinul de începere a proiectării, iar în prezent se lucrează la elaborarea proiectului tehnic. De asemenea, a fost redefinit coridorul de expropriere pentru această etapă, realizându-se astfel economii substanțiale la bugetul local. În proiectul iniţial erau afectate 200 de clădiri, iar noul proiect prevede aproximativ 20 de imobile ce urmează a fi expropriate”.

Firea spune o mare minciună. Adevărul e că între timp au fost construite noi clădiri pe ceea ce ar fi urmat să fie traseul drumului expres de la Nodul Virtuții la A1. Când Nodul Virtuții va fi gata, mașinile vor coborî de pe pod într-un sens giratoriu de unde vor face cale întoarsă, pentru că acolo drumul se termină pur și simplu!

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

Jaf la Primăria Capitalei! Nașa lui Firea, adusă de la trustul lui Voiculescu, ia 4.400 de euro pe lună. Alte 5 combinații scandaloase

* Spitalul Floreasca, o cloacă PSD-istă. Salvarea corupților, misiunea principală a instituției medicale

* Doi primari ai Timișoarei, Ciuhandu și Robu, trimiși în judecată pentru vânzarea ilegală a clădirilor din centrul vechi

6 COMENTARII

    • Pai asta le place bucurestenilor. De aceea au votat napîrca asta si o vor vota nin nou. Pentru a ramine cea mai jegoasa, ordinara si poluata capitala din EU si nu numai. Cum sa piarda Bucurestiul ultimul loc?

  1. Sper în anul 2020 ca infatuata Firea care în anul 2018 visa stingerea luminii să se ducă în prostituție. Pizma nefolosită e mare urgie la chelia lui Niels Schnecker Molitor. Drag mi-e evreul nemuritor.

    An Nou mai bun! Happy Hanukkah 2020!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here