FOTO-GALERIE. Nădragii patrioți ai lui Tavi Hoandră

6
4592

Octavian Hoandră e caraghios prin definiție. Lacheu devotat lui Cozmin Gușă, pe Realitatea TV sau pe Realitatea Plus, propagandistul roșu are talentul de a emite fraze tâmpite și idei stupide, învelite în staniolul unui patriotism găunos.

Dar mai are un talent: acela de a se prezenta în fața publicului, deseori, ca un clovn.

Recent, la o discuție în trei Cozmin Gușă – Vasile Dâncu – Octavian Hoandră, tabloul studioului TV arăta astfel:

Prea frumos! Merită să facem focus pe extremitatea stângă a studioului, acolo unde sălășluiește diafanul Tavi Hoandră. Ne îndepărtăm, așadar, de PSD-iștii Dâncu și Gușă, ca să-l vedem mai bine pe pesedistoidul Hoandră.

Mi-am amintit, instantaneu, de o scenă cu espadrile. Am căutat repede prin memoria paginii mele de Facebook și am descoperit o postare din 12 august 2017, deci cu un an înainte de Marea Gazare din Piața Victoriei. Iat-o!

Între timp, Mihai Tudose nu mai e PSD-ist, ci disident prin partidulețul lui Ponta; nu mai e prim-ministru, ci europarlamentar.

Doar Hoandră a rămas același caraghios, care ne binedispune cu espadrilele lui mov, cu adidașii lui verzi, cu pantalonii lui roșii.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* VIDEO. Bădălău jignește din nou diaspora: „Fetele alea de le duc ăștia…”. Senatorul PSD insinuează că milioane de românce sunt prostituate!

Ratatul bețiv care a violat-o pe Luiza, cu acordul lui Dincă, în „casa groazei”. E bănuit că a participat și la omor, și la ardere

6 COMENTARII

  1. Dar si Gusa…! Nu poate sta pe scaun ca un om simtit, Mereu rasturnat, cu genunchii la gura si cu pantofii in sus. Ca telespectator, inainte de a-i asculta ineptiile, imi sare in ochi atitudinea de tzoapa.
    Cat despre Hoandra, e penibil atat prin cum se incalta/imbraca, cat si prin lipsa de caracter.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.