PMP propune „alianța anti-Bădălău” în județul Giurgiu. Modelul prin care PSD ar putea fi lichidat politic în toată țara

0
909

Președintele PMP, Eugen Tomac, le propune liderilor PMP, USR și PLUS o alianță electorală în județul Giurgiu, „cu scopul de a învinge PSD în toate localitățile și la Consiliul Județean, astfel încât Niculae Bădălău să nu mai obţină nicio funcţie de reprezentare publică”.

Tomac spune că partidele democratice au datoria „de a-i sancționa sever pe cei care dovedesc un dispreț profund față de diaspora românească”.

Inițiativa liderului PMP vine în urma jignirilor incalificabile aduse de Bădălău românilor din diaspora.

Dacă se va concretiza, o asemenea alianță ar putea fi un model de aplicat în toată țara, prin care PSD să fie practic lichidat politic la nivelul administrației locale.

Scrisoarea deschisă a lui Eugen Tomac

Alianță de centru-dreapta în Giurgiu pentru sancționarea lui Niculae Bădălău

Către:

Ludovic Orban, prim-ministru, președintele PNL

Dan Barna, deputat, președintele USR

Dacian Cioloș, europarlamentar, președintele PLUS

Din respect pentru milioanele de români care muncesc în Uniunea Europeană pentru a oferi familiilor lor de acasă un trai mai bun, avem datoria de a-i sancționa sever, nu doar la nivel declarativ, ci și prin acțiunile noastre politice, pe cei care dovedesc un dispreț profund față de diaspora românească.

Declaraţiile incalificabile ale lui Niculae Bădălău, preşedinte PSD Giurgiu şi vicepreşedinte la nivel național al partidului, despre româncele plecate în străinătate, ne obligă să facem corp comun pentru a trimite personaje de acest gen la lada de gunoi a istoriei.

De aceea, propunerea PMP pentru liderii celorlalte partide de centru-dreapta este să iniţiem prima noastră alianţă politică, în perspectiva alegerilor locale, la nivelul judeţului Giurgiu, cu scopul de a învinge PSD în toate localitățile și la Consiliul Județean, astfel încât Niculae Bădălău să nu mai obţină nicio funcţie de reprezentare publică.

Există situații, cum este cea a derapajelor baronului roșu de Giurgiu, care ne obligă să renunţăm la calculele politice individuale şi să acţionăm unitar. Constituirea primei alianțe între partidele noastre în județul Giurgiu pentru eliminarea din viața politică a lui Niculae Bădălău reprezintă un gest de reparație a onoarei românilor cinstiți și harnici care muncesc în străinătate, cei mai importanți contributori la bugetul național, care au îndrăznit să voteze pentru schimbarea în bine a României.

Eugen Tomac,
Preşedinte Partidul Mişcarea Populară

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

VIDEO. Bădălău jignește din nou diaspora: „Fetele alea de le duc ăștia…”. Senatorul PSD insinuează că milioane de românce sunt prostituate!

Ratatul bețiv care a violat-o pe Luiza, cu acordul lui Dincă, în „casa groazei”. E bănuit că a participat și la omor, și la ardere

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here