VIDEO. Alo, Poliția Timișoara! Prindeți-i pe acești doi nemernici care l-au desfigurat pe băiat ca să-i ia telefonul!

3
9633
Primul agresor + al doilea agresor + victima

O scenă de tâlhărie cu violență între minori a fost filmată recent, pe strada Transilvania din Timișoara. Un băiat de 15 ani este maltratat de alți doi adolescenți. Pe baza acestui filmuleț, Poliția Timișoara trebuie să-i identifice rapid pe agresori, să-i găsească și să-i aresteze.

Doi adolescenți îl bat cu cruzime pe un al treilea, încercând să-i ia telefonul. Scena de violență are loc la intrarea unui bloc de pe strada Transilvania din Timișoara.

VIDEO: Cele 24 de secunde înfiorătoare

Primul agresor și-a încălecat victima și i-a turnat pumni, încercând să-i smulgă telefonul. „Dă-mi telefonul ca să nu te bat!”, îi ordonă bătăușul.

Dar gestul care oripilează cel mai tare este lovitura cu piciorul pe care cel de-al doilea agresor i-o aplică victimei aflate la pământ.

Poliția Timișoara are obligația de a-i prinde rapid pe agresori. Imaginile sunt clare, chipurile celor doi nenorociți sunt ușor de identificat.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

3 COMENTARII

  1. E mult de lucru ca România să intre pe făgaș normal, eu am sperat 30 de ani, dar eu nu mai prin să văd o țară prosperă unde domnește legea și nu mârlănia, să văd oamenii zâmbind pe străzi cum am văzut afară. Dumnezeu să ajute România!

    • animalului i s-ar taia piciorul cu care a lovit, in piata publica, va asigur ca nimeni nu ar indrazni sa mai talhareasca.
      Dar, cand justitia si politia nu exista, infractorii se imultesc!

  2. Daca ar patii copilul meu asa ceva,jur ca i-as baga aluia ce l-a lovit cu piciorul,o coada de matura in anus,sa ramana pe veci marcat.Cu cata lasitate si nonsalata a lovit,clar nu e la prima abatere de acest gen .Daca nu s eva face ordine in tara asta,guvizii astia vor ajunge sa ne atace pe strazi fara nici o jena.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here