„În Europa va fi numită procuror-şef, iar în România va fi condamnată”

0
2222

Terfelirea Laurei Codruţa Kovesi, culmea, de către alţi magistraţi (deşi Adina Florea nu mai e de mult), la comanda unui penal fugar (Ghiţă), sună foarte rău pentru oameni „care au văzut multe”.

Augustin Zegrean, fost preşedinte al Curţii Constituţionale, vorbeşte puţin, dar clar. Şi pe şleau. Şi când spune ceva e bine să fie ascultat cu atenţie, tocmai pentru că a văzut multe la viaţa lui şi a stat printre oameni „grei” în stat.

„Greu” poate fi considerat şi Tudorel Toader, ministrul Justiţiei, cel care a făcut posibil acest atac la adresa oamenilor din justiţie care chiar şi-au luat treaba în serios şi s-au pus pe luptă anticorupţie. Şi tot el a permis excepţiilor din sistem, gen Adina Florea, magistraţi dispuşi să fie uneltele mafiei penale, să distrugă justiţia din interior.

Întrebat de Cosmin Prelipceanu, la Digi 24, cum vede anchetarea-maraton de azi a fostei şefe a DNA, Zegrean a răspuns tranşant:

„Mi se pare firesc tot ce se întâmplă aici. Eu am spus asta când au început audierile la Comisia Europeană. Am spus că astfel o vor putea opri. Și asta se vrea. Dacă are interdicție.

Să fie numit procuror-șef european și ea să nu aibă voie să părăseasca țara…

Dacă acolo va continua să fie numită (n.r. – ca procuror şef al Parchetului European), aici  va continua să fie condamnată. După cum merg lucrurile acolo se va ajunge.

Nu vreau să fiu profet, dar mă tem că acolo se va ajunge.”

CITIŢI ŞI:

O ţin cu FORŢA în România! NU poate părăsi ţara. Kovesi, blocată în cursa pentru Parchetul European!

Dragnea a mai „arestat” două partide: PNŢCD şi PER. Se răsucesc în mormânt înaintaşii ţărănişti Coposu, Maniu, Mihalache

Dragnea, discurs MIZERABIL şi ameninţare la adresa lui Iohannis: „Habar n-aveţi cum va suna întrebarea pusă de acest INDIVID. Plângerea pentru înaltă trădare împotriva lui e aproape gata”

Dragnea: „E grav că Iohannis mi-a pronunţat numele la întâlnirea cu magistraţii de la Cotroceni”

Iohannis: „Nu se mai poate! Voi convoca referendum pentru justiţie pe 26 mai”

Surse: Dăncilă i-ar fi promis lui Timmermans că nu va adopta mâine Ordonanţa care îl scapă pe Dragnea

„Păpuşa” lui Dragnea din fruntea justiţiei sare la gâtul lui Iohannis. Savonea joacă teatru ieftin pe tema independenţei magistraţilor

Dovada că Teszari a predat Digi 24 lui Dragnea? Vâlcov face deja primul gest de bunăvoinţă faţă de RCS-RDS, după valul de plecări din televiziunea de ştiri

Băsescu: „Dăncilă trebuia să-l sune pe premierul Iordaniei să-i spună că a vorbit sub efectul narcoticelor”

„Viorica Dăncilă este cel mai potrivit candidat pentru președinția României”. Odă în SPUTNIK pentru cea cu „recunoaştere internaţională din ce în ce mai amplă”

Băsescu: „Proasta Dăncilă a aruncat pe Apa Sâmbetei 50 de ani de politică externă românească în Orientul Mijlociu”

Victor Rebengiuc, în ultimul videoclip al trupei „Taxi” cu mesaj dur anti-Ciumă Roşie: „Bă, nenorociţilor!”

Procurorul general, LOVITURĂ dată găştii Dragnea-Tudorel-Adina Florea. Lazăr decide că ancheta TelDrum o face DNA, nu SS

Negocieri dure, la Strasbourg. „Kovesi este favorită pentru şefia Parchetului European”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here