luni, aprilie 15, 2024
AcasăFără categoriePonta şi PSD, aceeaşi mizerie! Baronul local Adrian Duicu, noul preşedinte al...

Ponta şi PSD, aceeaşi mizerie! Baronul local Adrian Duicu, noul preşedinte al Pro România, filiala Mehedinți

-

Adrian Duicu, fostul baron PSD de Mehedinți, este noul preşedinte al filialei Pro România din județul oltean. Decizia a fost luată astăzi de conducerea partidului.

Adrian Duicu, fost preşedinte al Consiliului Județean Mehedinți, a confirmat informația şi urmează să restructureze din temelii organizația județeană a partidului lui Ponta. Până acum, aceasta era condusă de Cornel Stroiescu, unul dintre cei mai cunoscuți fermieri mehedințeni, care a trecut în ultimii ani pe la mai multe partide politice.

Prietenia dintre Ponta şi Duicu era cunoscută încă de pe vremea când Victor Ponta era preşedintele PSD.

- Advertisement -

Fostul baron local a fost condamnat în decembrie 2017, în primă instanță, la un an şi şase luni de închisoare cu executare, într-un dosar de corupție.

Duicu a aflat ce e arestul

„Ceea ce semnalam în urmă cu câteva zile a devenit oficial din data de 25 martie! Adrian Duicu preia conducerea Pro România, filiala Mehedinți, în baza unei împuterniciri semnate de Victor Ponta. Evenimentul politic are o semnificație majoră și va schimba jocurile de pe scena politică locală”, relatează Jurnalmehedinti.ro.

Ziarul e în posesia unui document care atestă acest lucru. Este vorba de ÎMPUTERNICIREA nr. 82/25.03.2019 în care se arată clar: „Pro România împuternicește pe dl. Duicu Ioan Adrian, având calitatea de coordonator oficial al partidului Pro România din județul Mehedinți, pe termen determinat, până la organizarea alegerilor în cadrul organizației județene pe care o reprezintă”.

- Advertisement -

Împuternicirea este semnată de președintele Pro România, Victor Ponta, de secretarul general Ion Mocioalcă și de trezorierul Mircea Dobre.

Referitor la decizia de implicare a lui Adrian Duicu în cadrul organizației de la Mehedinți, Ioan Mocioalcă, secretarul general al Pro România, a declarat pentru G4Media: „A fost o propunere justificată din punctul de vedere al organizării pe plan local, pe care mi-o asum. Este o decizie care ține de eficiența campaniei electorale și de atingerea obiectivelor electorale pentru județul Mehedinți în 26 mai”.

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -