Băsescu: „Dăncilă trebuia să-l sune pe premierul Iordaniei să-i spună că a vorbit sub efectul narcoticelor”

3
8947

Fostul preşedinte o atacă din nou dur pe Vasilica Dăncilă pentru gafa imensă privind mutarea ambasadei României din Israel, de la Tel Aviv la Ierusalim.

Anunţul imbecil făcut de Viorica Dăncilă l-a obligat pe Regele Iordaniei să-şi anuleze vizita în România. Dar cu toate acestea, Dăncilă l-a acuzat pe Iohannis pentru anularea vizitei, asta deşi regele a anunţat că nu vine pentru că s-a simţit jignit nu de Iohannis, ci de Dăncilă. Iar Băsescu a „torpilat-o” pentru aşa ceva pe marioneta lui Dragnea:

”Vinde gogoși cu nerușinare, ca o țățică căreia îi pui o masă în față și vinde gogoși cu nerușinare! Asta face Viorica. Ea, dacă voia să repare ceva trebuia să pună mâna pe telefon și să-l sune pe premierul Iordaniei să-i spună că a vorbit sub efectul narcoticelor, că asta este, Dragnea e ca un narcotic pentru Dăncilă. El o aiurește și ea acționează. Dacă făcea asta, probabil că regele Iordaniei ar fi venit în România și aștepta o declarație a premierului sau a președintelui prin care să dea asigurări că nu se mută ambasada. (…) Ăsta este jocul lui Dragnea, care e disperat să fie și el invitat undeva. El a pus-o pe Viorica să facă aceste declarații. Viorica s-a dus acolo să rânească mizeria de pe Dragnea, dar este o strategie umilitoare pentru România.”, a spus Traian Băsescu, la Realitatea TV.

Este al doilea atac al lui Băsescu la adresa Vasilicăi Dăncilă. El a reacţionat la fel de dur imediat după auzul declaraţiei lui Dăncilă, care a aruncat în aer relaţiile diplomatice ale României:

  • „Anunţul precum că Guvernul României va muta Ambasada de la Tel Aviv la Ierusalim a stârnit entuziasmul sălii, dar a aruncat pe Apa Sâmbetei 50 de ani de politică externă românească în Orientul Mijlociu.”

Nu toată lumea e supărată pentru dezastrul provocat de Vasilica Dăncilă. Rusia jubilează. O dovedeşte lauda din organul oficial de propagandă al Kremlinului, care i-a dedicat premierului României o odă de toată frumuseţea. Iată câteva „dedicaţii” din „Sputnik”:

  • „Să menționăm că Viorica Dăncilă i-a dat o replică zdrobitoare lui Iohannis și în privința acuzațiilor de stricare a raporturilor diplomatice cu orientul arab.”
  • „Pe zi ce trece se dovedește că am avut dreptate, în ciuda atacurilor mass media, iar Viorica Dăncilă este cel mai potrivit candidat pentru președinția României – iar recunoașterea sa internațională devine din ce în ce mai amplă.”

CITIŢI ŞI:

„Viorica Dăncilă este cel mai potrivit candidat pentru președinția României”. Odă în SPUTNIK pentru cea cu „recunoaştere internaţională din ce în ce mai amplă”

Băsescu: „Proasta Dăncilă a aruncat pe Apa Sâmbetei 50 de ani de politică externă românească în Orientul Mijlociu”

Victor Rebengiuc, în ultimul videoclip al trupei „Taxi” cu mesaj dur anti-Ciumă Roşie: „Bă, nenorociţilor!”

Procurorul general, LOVITURĂ dată găştii Dragnea-Tudorel-Adina Florea. Lazăr decide că ancheta TelDrum o face DNA, nu SS

Negocieri dure, la Strasbourg. „Kovesi este favorită pentru şefia Parchetului European”

Băsescu: „Proasta Dăncilă a aruncat pe Apa Sâmbetei 50 de ani de politică externă românească în Orientul Mijlociu”

Şocul provocat de Dăncilă face ravagii. Şi-a anulat şi ministrul francez de Externe întâlnirea cu Meleșcanu?

Bravo, Dăncilă: Marocul îi închide ușa-n nas lui Tăriceanu! E a doua țară arabă care taxează sever anunțul tembel al premierului român

Iohannis o demolează pe Dăncilă: „Total ignorantă în politica externă. Decizia finală, în privința mutării Ambasadei, aparține Președintelui României”

Dăncilă ia o decizie gravă, împotriva lui Iohannis și a Europei: mută ambasada de la Tel Aviv la Ierusalim!

Doamne-ajută! Popa Terheş, exclus din Biserică după ce şi-a vândut sufletul „diavolului” PSD

3 COMENTARII

  1. Rad de noi, România doarme. E letargica,le-a spalat creierul si cea
    mai vinovata e mass Media cu stirile lor de kkt….cu tot felul de stiri si emisiuni imbecile…Prostituatele pe post de vedete, ţigani la tv aratand bogatiile lor cu bani furati,petrecand in strada…violurile si violentele de la ora 5 din Moldova… Si lista ar continua…ziaristi de doi bani…. multi dintre ei, televiziuni de kkt vandute.. Ce sa mai vb… Dejecţii umane care cica conduc tara- scuzati cacofonia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here