„Viorica Dăncilă este cel mai potrivit candidat pentru președinția României”. Odă în SPUTNIK pentru cea cu „recunoaştere internaţională din ce în ce mai amplă”

4
2990

Publicaţia „Sputnik”, organul oficial de propagandă al Kremlinului, laudă în stil sovietic „succesul” vizitei din SUA a Vasilicăi Dăncilă, fără a scoate o vorbă despre cataclismul diplomatic provocat de declaraţiile iresponsabile ale premierului. Redăm mai jos câteva pasaje din Sputnik. La final, angajaţii lui Putin pledează ca Dăncilă să candideze la Preşedinţia României!

„Replică zdrobitoare pentru Iohannis”

  • „Premierul Viorica Dăncilă și-a valorificat excelent vizita în SUA printr-o întrevedere cu preşedinta Camerei Reprezentanţilor din Congresul SUA, democrata Nancy Pelosi. Deci, Dăncilă a făcut un pas important, printr-o conexiune și cu tabăra democrată, cea mai apropiată ideologic de PSD.”
  • „Să menționăm că Viorica Dăncilă i-a dat o replică zdrobitoare lui Iohannis și în privința acuzațiilor de stricare a raporturilor diplomatice cu orientul arab.”
  • ”Să nu uităm că premierul României a fost cel care a fost în toate ţările din Golf, nu am văzut preşedintele să viziteze ţările arabe”, a replicat dur Dăncilă.
  • „Premierul punctează și aspectele concret-economice ale vizitelor sale, nu doar argumentele diplomatice.”
  • ”Înainte să plec în SUA am semnat o investiţie cu DP World, o companie din Emiratele Arabe Unite – vor urma şi alte investiţii”, a spus Dăncilă, subliniind: ”Nu înseamnă că punctul nostru de vedere şi faptul că vrem să susţinem partenerul strategic ne poziţionează împotriva statelor arabe”.
  • Încheiem cu aceeași constatare: pe zi ce trece se dovedește că am avut dreptate, în ciuda atacurilor mass media, iar Viorica Dăncilă este cel mai potrivit candidat pentru președinția României – iar recunoașterea sa internațională devine din ce în ce mai amplă.

CITIŢI ŞI:

Negocieri dure, la Strasbourg. „Kovesi este favorită pentru şefia Parchetului European”

Dragnea atacă Ambasada SUA la Bucureşti şi sugerează că Administraţia Trump îi „ţine spatele”

Viorica Dăncilă, umilința unei națiuni. Aflată în „vizită de lucru” în SUA, a fost ignorată total de oficialii americani.

INTERVIU EXCLUSIV. Robert Sighiartău: “Opt ani, PSD nu mai pupă guvernarea. Îi vom stârpi! Din 2020 până în 2028, PNL va guverna România”

Băsescu: „Proasta Dăncilă a aruncat pe Apa Sâmbetei 50 de ani de politică externă românească în Orientul Mijlociu”

Dăncilă a luat-o razna complet: Iohannis e de vină că n-a venit Regele Iordaniei în România!!! „Trebuia să-l sune”

Şocul provocat de Dăncilă face ravagii. Şi-a anulat şi ministrul francez de Externe întâlnirea cu Meleșcanu?

Bravo, Dăncilă: Marocul îi închide ușa-n nas lui Tăriceanu! E a doua țară arabă care taxează sever anunțul tembel al premierului român

Iohannis o demolează pe Dăncilă: „Total ignorantă în politica externă. Decizia finală, în privința mutării Ambasadei, aparține Președintelui României”

Dăncilă ia o decizie gravă, împotriva lui Iohannis și a Europei: mută ambasada de la Tel Aviv la Ierusalim!

4 COMENTARII

  1. Acum realizez ca Ceausescu a fost ales ca presedinte la sugestia agentilor sovietici. Ei ii considera pe romani mai trogloditi decat ei si ii vor mentinuti asa, avand la conducere exemplare umane penibile si aservite lor, incat stacheta de inteligenta sa fie coborata jos pentru perfomanta intelectuala a conducerii in orice domeniu…deci, dupa rusi, noi meritam o Danciloaie la putere, sa ne peroreze idiotenii si noi sa acceptam un regim mediocru lipsit de orice aspiratii pentru progresul nostru catre o civilizatie superioara.Ci sa acceptam o perpetua continuare a pastrarii closetelor in curte si a taranilor care-si ucid cainii cu toporul, ca le mananca puii de gaina, DE FOAME!….

  2. Postaci de Sputnik sunteti cei mai tari la glume seci ! Abea asteptam sa vedem ce aberatii mai debitati , nici la filmele cu mr. Bean nu am ras atata ! Hai sa vedem ce mai puteti – ciocoflenderilor !

  3. Mai, prostănacilor, voi faceți mișto de noi? Profitați de faptul că suntem naivi (căci dacă nu am fi fost, nu ne păcăleati nici voi in ăștia 30 ani… mai ales în 1989… vă spune ceva acest an?!)…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.