Procurorul general, LOVITURĂ dată găştii Dragnea-Tudorel-Adina Florea. Lazăr decide că ancheta TelDrum o face DNA, nu SS

1
11921

Parchetul General a decis miercuri că dosarul TelDrum, pentru fraudarea fondurilor UE, pornit la iniţiativa DNA, urmează să fie instrumentat tot de procurorii anticorupție, și nu de Secția Specială pentru Investigarea Magistraților (SIIJ), denumită şi „SS”, care ceruse de PATRU ori să îi fie transferat.

„SS” a fost înfiinţată de clanurile penale, cu ajutorul ministrului Justiţiei Tudorel Toader, care au vrut să creeze astfel un instrument de terorizare a magistraţilor curaţi, interesaţi de lege, nu de politică. Au fost angajaţi în acest scop procurori subordonaţi politic, dispuşi să calce în picioare justiţia independentă, gen Adina Florea.

Şefa SS a recunoscut public că e „măciucă” politică

Imediat, această slugă a mafiei penale şi-a intrat în pâine şi a început anchetarea lui Kovesi la comanda fugarului Sebastian Ghiţă, care are mai multe dosare penale încă din vremea fostei şefe a DNA. Era de aşteptat ca Ghiţă, care ameninţă protestatarii dintr-o ţară aliată cu Rusia, să vrea „executarea” lui Kovesi. Ce nu era de aşteptat a fost să existe procurori dispuşi să ancheteze alţi procurori la solicitarea unui interlop fugit de justiţia ţării sale.

Dar n-a fost chiar aşa de greu ca ei să fie găsiţi. Adina Florea a lucrat mulţi ani în Constanţa şi n-a făcut niciun mare dosar de corupţie în judeţul în care mafia construia în paralel „Republica Mazăre”. Ea singură a recunoscut în faţa CSM că nu a fost niciodată independentă, adică avea profilul unui infiltrat al mafiei politice în sistemul judecătoresc.

Secţia sa, „SS”, nerecunoscută de nimeni, de la magistraţi la organisme europene, a încercat de PATRU ori să ia cu japca dosarul TelDrum, de la DNA, pornit la sesizarea OLAF. În joc e soarta lui Liviu Dragnea, cel care a scos o nulitate ca Adina Florea din Constanţa lui Mazăre şi a pus-o în fruntea acestei secţii anti-justiţie, anti-UE şi pro-corupţie.

Comunicatul integral al Parchetului General:

„Văzând interesul manifestat de mai mulți jurnaliști privind conflictul de competență ivit între Direcția Națională Anticorupție – Secția de combatere a infracțiunilor asimilate infracțiunilor de corupție și Secția pentru investigarea infracțiunilor din justiție, în cursul instrumentării dosarului intitulat în mass media ,,dosarul Tel Drum”, Biroul de informare şi relaţii publice din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie este abilitat să aducă la cunoștința opiniei publice următoarele:

Prin ordonanța nr. 412/C/2019 din data de 12.03.2019, procurorul general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție a dispus, în temeiul art. 63 alin.1 și alin. 4 din Codul de procedură penală, art 88 ind.1 alin 5 din Legea nr. 304/2004 și art. 1 alin. 3 ind.1 din O.U.G. nr. 43/2002, stabilirea competenței de soluționare a dosarului nr. 986/P/2014 în favoarea Direcției Naționale Anticorupție – Secția de combatere a infracțiunilor asimilate infracțiunilor de corupție.
Soluția a fost pronunțată ca urmare a constatării că faptele care fac obiectul urmăririi penale în dosarul nr 986/P/2014 al D.N.A. nu au nicio legătură cu faptele denunțate anonim în dosarul nr. 1164/P/2018 al S.I.I.J.”

CITIŢI ŞI:

Ghiţă, bombardat cu plângeri penale după ameninţările la adresa protestatarilor #Rezist

România INTERLOPILOR. Bătaia promisă de Ghiţă „bandelor #Rezist” şi eliberarea lui Nuţu Cămătaru. Firul roşu care leagă toate piesele tabloului infracţional zugrăvit de PSD-ALDE

Fugarul Ghiţă ameninţă „bandele #Rezist”: „Dacă poliția nu-i ia de pe străzi, o să ne luăm la bătaie cu ei. Ne asumăm”

1 COMENTARIU

  1. Spun o opinie care nu e doar valabilă. Secția Specială are un rol politic de a prinde timpului o floare la rever. DNA are rolul de a ancheta numai pagubele politicienilor. Dacă DNA vede lucrurile altfel e eroare celor care conduc lupta Anticorupție. Guvernul are păcate. De a nu respecta Constituția. Parlamentul face legea şi nu ține cont de recomandările Comisiei de la Veneția în materie de prudență juridică. Guvernul greater by Donald Trump face note discordante. Umple ziua cu măcelări lingvistice. A fi PSD e dezonoare şi mimica mea devine un rictus de neplăcere. Guvernul nu are mintea limpede prin Tudorel Toader care fiind fost CCR face din absurd aburire. A plimba vorbele în scaun cu rotile. Mai josnic nu se poate. Rodul nebuniei de la Palatul Victoria pare a fi o abjurare, un fel de juisare a minții pe ultimul drum azi. Nu e nevoie decât de logică. Omul care vine cu alte idei trebuie a fi înlăturat. Tel Drum e dosar economic şi Dragnea Drăgan îl face politic. Vine vremea judecății. Vine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here