miercuri, mai 22, 2024
AcasăOpiniiUn comportament golănesc

Un comportament golănesc

-

Comportamentul de vineri al lui Ion Chicu, premierul de la Chișinău, este unul tipic golănesc. Unul dintr-o serie de acest gen. Însă acesta a fost unul mai agresiv. Să nu uităm de primirea făcută sub pod.

Nici măcar guvernele de pe timpul lui Voronin nu au avut asemenea comportament. A sosit timpul ca Guvernul de la București să fie mai activ în asemenea cazuri.

Să nu uităm faptul că Ion Chicu deține cetățenie română. A sosit timpul ca autoritățile române să le retragă cetățenia tuturor celor de la Chișinău care înjură România cu pașaport românesc.

Îmi aduc aminte faptul că Vlad Bătrîncea a rupt harta României în plenul Parlamentului. Acest socialist are pașaport românesc. Igor Dodon, din ceea ce știu eu, are pașaport românesc.

- Advertisement -

Chicu vorbeșre despre corupția din România („geme de cea mai mare corupție din Europa”), dar uită să spună că România a dat-o pe Laura Codruța Kovesi. Cine susține corupția în România? PSD! Adică aliatul PSRM-ului din stânga Prutului. Toate acestea vin pe filieră rusească.

Guvernul Chicu a reușit să izoleze Republica Moldova. Ei deja nu mai au vecini buni. Rusia, din păcate sau din fericire, nu este vecină cu Moldova.

Cred că nici Rusia nu este mulțumită cu actuala guvernare de la Chșinău. Însă trebuie să-i rabde pe alde Chicu.

- Advertisement -

Comportamentul de azi, mai ales după ajutorul dat de România, va provoca mari nemulțumiri în cadrul populației.

Paul Szasz Sebeș

(Opiniile îmi aparțin și nu implică redacția Ziaristii.com)

DE ACELAȘI AUTOR:

România de sub pod

De unde ne informăm?

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -