Val de plecări din Digi 24. Tudor Muşat (realizator 24/7), cap de listă. Zvonuri privind închiderea staţiilor locale ale postului TV de ştiri

1
1439

Mai mulți reporteri părăsesc postul de televiziune Digi 24, dar și editori și producători, anunţă PaginadeMedia.ro. Aseară a fost ultima emisiune prezentată de Tudor Mușat la Digi 24, realizator în prime-time al talk-show-ului „24/7” .

„Relatia de colaborare cu postul este bazata pe un contract de prestari servicii intre doua societati comerciale (firma mea si Digi24). În momentul de fata nu exista un nou proiect în care să fiu implicat, ca atare şi respectivul contract de prestări servicii încetează, este suspendat.”, a declarat Muşat pentru PaginadeMedia.ro.

Alături de el, pe lista de plecări ar mai figura Francesca Simionescu (social), Mihaela Brăzdeș (social), Arina Delcea (politic), Cristi Popa, George Simionescu (producător) și Andra Timu (editor).

Totodată, conform acelorași surse, Digi 24 ar avea în plan închiderea stațiilor locale, mai anunţă sursa citată.

Coincidenţă sau nu, acum două săptămâni, Darius Vâlcov, omul care conduce de fapt Guvernul României din postura de consilier special al premierului Dăncilă, a lansat un atac la adresa Digi 24.

Potrivit lui Vâlcov, compania RCS&RDS (care deţine postul Tv Digi 24) a plătit un impozit prea mic raportat la activitatea pe care o are. Doar că, în spatele afirmațiilor domnului Darius Vâlcov, stau nu doar taxe şi impozite de peste un miliard de lei, ci şi investiţii de miliarde de euro, susţin jurnaliştii postului de ştiri.

CITIŢI ŞI:

„Nu vom avea bani de salarii, rezerva ajunge doar pentru patru luni”. Cresc îngrijorările după ce statul nu a reuşit să se împrumute

Ciorbea se dezbracă total de caracter. Avocatul Poporului cere Parlamentului să-i lase în pace pensia nesimţită

USR trage un mare semnal de ALARMĂ: „Banii pentru pensii şi salarii se vor tremina mai devreme de 6 luni!”

Iohannis și Stoltenberg, discuții la București despre noua rachetă a lui Putin

 

 

1 COMENTARIU

  1. acesta este atacul pe fata a unui condamnat penal dovedit ( Valcov) asupra unui post Tv care nu-l …..deserveste politic 😉
    asta pentru ca in Romania , deocamdata , infractorii oficiali fac legea si ordinea !!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here