Să nu uităm această imagine! „Facem ce vrem pentru că putem”

1
2544

Exact acum doi ani, nea Mitică Zmău poza în faţa Casei Poporului în semn de protest că România #rezistă în stradă în faţa atacurilor la justiţie demarate cu două luni mai devreme de PSD şi ALDE, via OUG 13.

Venise tocmai de la Botoşani, ca lider ALDE, pensionar provenit din Miliţia de tip nou. Pardon, Poliţia Română, dar cum să-i spui aşa când vezi pe cine a plătit ani buni?!

Să fie oare o simplă coincidenţă că un pensionar din Poliţie, ieşit din câmpul muncii probabil cu pensie de 4-5 ori peste medie, ajunge să facă brusc politică pentru un partid cu agendă antidemocratică şi antieuropeană?!

Nu ştim. Ce ştim e că apucăturile miliţieneşti n-au dispărut de-a alungul anilor în care numele de „Miliţie” a fost înlocuit de „Poliţie”. Şi din acest motiv, Dumitru Zmău s-a revoltat dezbrăcat, cu un ciorap alb şi unul negru, în faţa Palatului Parlamentului.

Nu suporta ideea că Guvernul lui Dragnea şi Tăriceanu nu este lăsat în pace să dea atacul la statul de drept.

Dezbrăcarea lui în faţa (Casei) Poporului era semn că actuala putere îşi permite orice, inclusiv să-şi dea pantalonii jos şi să ne-arate fundul arogant: „Facem ce vrem pentru că putem!”.

Anii au trecut, nea Mitică Zmău a pus ceva pe el şi s-a întors la treabă. La fel şi tovarăşii lui din Casa Poporului, care aveau să pornească dezmăţul anti-Europa.

Azi, colegii lui din PSD şi ALDE cer votul românilor pentru a ajunge în Parlamentul Europei, după doi ani în care n-au făcut altceva decât să se dezbrace de caracter şi să torpileze Uniunea Europeană din toate părţile, de la Bucureşti la Botoşani şi peste tot în ţară.

Când înjuri Europa şi apoi cerşeşti voturile românilor pentru a ajunge în Europa, asta cum se numeşte? Nesimţire? Neruşinare? Tupeu? Bătaie de joc? Mizerie? Prostituţie?

Doar nea Mitică Zmău ne poate spune.

CITIȚI ȘI:

Fumător timp de 15 ani, Iohannis „arde” PSD: „Sănătatea nu este o prioritate pentru actuala guvernare. Vedem în schimb pacienţi nemulţumiţi, crize şi scandaluri televizate”

OPINIE: Papa Francisc în România – o vizită istorică și o palmă peste obrazul ierarhilor BOR

Apel la curaj: „Nu ne lăsați singuri!”. Program pentru de-PSD-izarea României

SONDAJ: Cu cine veți vota pe 26 mai, la europarlamentare?

 

1 COMENTARIU

  1. Asta fac numai curvele si pestii lor, nu pt ca pot, ci pt ca nu pot mai mult…Tigancile au o traditie..cand nu mai au argumente, isi ridica fustele..Babuinul asta se dezbraca de tot sa ii vedem carnea flescaita, ca ultim argument pt o primata…Aici a ajuns Romania daca a permis golanilor si aurolacilor sa ocupe functii in Stat..

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here