E gata! Mărturia lui Dragnea s-a încheiat cu un atac la justiţie: „E dosar politic”. Ce vrea să ştie dacă va fi condamnat

5
1563

Liviu Dragnea și-a încheiat depoziția cu un atac direct la justiţie, susţinând că nu probele au contat în judecata de până acum a cazului, ci… POLITICUL!

Liviu Dragnea: „Vreau sa fac cateva comentarii cu privire la motivare, la faptele care mi se imputa. Dacă o să fiu condamnat aș vrea să știu pentru ce. Afirm că sunt nevinovat. Nu am știut că cele două doamne nu merg la serviciu. Am considerat și consider că este un dosar politic”.

Judecător: Știți dacă desfășurau activități acolo?
Liviu Dragnea:

  • Eu nu eram șomer, munceam până noaptea târziu. Nu întrebam de voluntari. Nu am avut niciodata angajati la partid. În afara de participarea la aceste întâlniri nu mai mergeam la sediu pentru că nu aveam de ce. Pe Stoica si Botorogeanu le-am văzut. La unele sedinte erau prezente, la altele nu. La PSD Teleorman nu erau angajati sau secretara. Fiind în opoziție, cam bătea vântul prin sediile PSD. Oamenii erau foarte speriați atunci de Băsescu.
  • Nu am coordonat activitatea acestei direcții. Nu se află în subordinea mea, ci a Consiliului Județean, potrivit legii. Atributiile de coordonare le aveau colegiul director si secretarul județului. El era președintele colegiului director. Aceste aspecte erau prevăzute de dispozițiile legale. Niciun presedinte de CJ nu mergea sa controleze instituțiile din subordinea CJ. Atribuțiile de sancționare era a conducerii Direcției. Direcția se află în subordinea CJ. Directorul Direcției era sub autoritatea CJ.

Judecător: Aţi discutat cu Stoica sau Botorogeanu să se angajeze la acestă direcție?

Dragnea: Nu am avut nicio discuție pe aceasta temă, prin care să le spun să se angajeze la Direcția Județeană, iar în fapt să lucreze la PSD. Nici nu am cerut cuiva să le angajeze.

Judecător: Ați vorbit cu Alesu Floarea despre cele două inculpate?
Dragnea: Nu am avut asemnea discuții despre cele două angajate.

Judecător: Este adevărat că în 2008 Alesu a venit la dvs. să discute despre cele două?
Dragnea: Categoric nu. Nici în 2009. Adică eu să le spun lui Stoica și Botorogeanu să se angajeze la Direcția respectivă și în fapt să lucreze la PSD. Nici nu am cerut cuiva să le angajeze. Nu am avut discuții cu Alesu Floarea despre situația celor două, nici cu alți angajați. Nu este adevărat că în 2008 Alesu Floarea a venit la mine să discute despre cele două, nici în 2009.

CITIȚI ȘI:

5 COMENTARII

  1. Este un simulacru de proces a lui Dragnea sau cam asa se “ judeca “ in România! O adevarata bătaie de joc in primul rând la adresa tuturor romanilor care nu beneficiază de atâtea suspendat, amânări! Rușine pentru justiția din România!!!!!!!
    Ne meritam soarta! Cam asta este profesionalismul judecătorilor in România!!!!!!

  2. A spus bine cineva ca acest Liviu Dragnea este malefic pentru România !!!!!! Un mare borfaș cu aspirații prezidențiale !!!!!!! Cam asta este politica in România !!!!!!

  3. LA PUSCARIE INFRACTORULE ANTI-ROMAN .TIGANOI MANELIST ANAGRAMAT ..DISCURSURILE TALE SUNT LA MINTEA UNUI COPIL DE 5 ANI FUGI DIHANIE SI LASA ROMANIA SA RESPIRE SI IA CU TINE TOTI CIORDITORII DIN GASCA TA FLAUSHATULE CU DINTI STRICATI

  4. Exact asa cum se manifesta Dragnea se manifesta orice rrom caruia cineva ii reproseaza ceva ce a facut rau. Incepe sa arunce vorbe de-a valma prin care musca pur si simplu din cel care-l acuza, arunca minciuni, acuze superexagerate, bazaconii comice, orice numai sa umple spatiul cu venin si cu BATJOCURA la adresa justitiarului care a indraznit sa se lege de el !!! EXACT ASA E DRAGNEA. Cred ca a fost copil furat de rromi si a trait printre ei, e de-o lejeritate infecta, nu are nici mama nici tata cand e vorba sa infiereze pe opozantii lui. Si populatia de factura joasa il adora !!! Asta e Romania. Mai putem spune ca avem JUSTITIE in Romania ??? E justitia rromilor atotputernici sustinuti de Putin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here