Halucinant! Dragnea se apără în faţa judecătorilor dând vina pe… Băsescu. Nu recunoaşte acuzaţiile, deşi martorii nu şi-au schimbat mărturiile

0
1250

La această oră, are log dialogul între cei 5 judecători şi Liviu Dragnea. Acesta din urmă a încercat să „aburească” instanţa cu argumente hilare.

Judecător: Știți dacă desfășurau activități acolo?
Liviu Dragnea:

  • Eu nu eram șomer, munceam până noaptea târziu. Nu întrebam de voluntari. Nu am avut niciodată angajați la partid. În afară de participarea la aceste întâlniri, nu mai mergeam la sediu, pentru că nu aveam de ce. Pe Stoica și Botorogeanu le-am văzut. La unele ședințe erau prezente, la altele nu. La PSD Teleorman nu erau angajați sau secretare. Fiind în opoziție, cam bătea vântul prin sediile PSD. Oamenii erau foarte speriați atunci de Băsescu.
  • Nu am coordonat activitatea acestei Direcții. Nu se afla în subordinea mea, ci a Consiliului Județean, potrivit legii. Atribuțiile de coordonare le aveau Colegiul Director și secretarul județului. El era președintele Colegiului Director. Aceste aspecte erau prevăzute de dispozițiile legale. Niciun președinte de Consiliu Județean nu merge să controleze instituțiile din subordinea CJ. Atribuțiile de sancționare erau ale conducerii Direcției. Direcția se află în subordinea CJ. Directorul Direcției era sub autoritatea CJ.

Judecător: Aţi discutat cu Stoica sau Botorogeanu să se angajeze la acestă direcție?

Dragnea: Nu am avut nicio discuție pe aceasta temă, prin care să le spun să se angajeze la Direcția Județeană, iar în fapt să lucreze la PSD. Nici nu am cerut cuiva să le angajeze.

Judecător: Ați vorbit cu Alesu Floarea despre cele două inculpate?
Dragnea: Nu am avut asemnea discuții despre cele două angajate.

Judecător: Este adevărat că în 2008 Alesu a venit la dvs. să discute despre cele două?
Dragnea: Categoric nu. Nici în 2009. Adică eu să le spun lui Stoica și Botorogeanu să se angajeze la Direcția respectivă și în fapt să lucreze la PSD. Nici nu am cerut cuiva să le angajeze. Nu am avut discuții cu Alesu Floarea despre situația celor două, nici cu alți angajați. Nu este adevărat că în 2008 Alesu Floarea a venit la mine să discute despre cele două, nici în 2009.

CITIȚI ȘI:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.