Dragnea a răzgândit-o pe Dăncilă: nu mai votează la referendum. Din cauza lui Iohannis!

2
2023
Viorica Dăncilă, numită de Dragnea în poziția de prim-ministru, a făcut sute de numiri în administrație în ultimele zile ale guvernării PSD

Premierul Viorica Vasilica Dăncilă a anunțat vineri seara, printr-un SMS dublat de o intervenție telefonică la Antena 3, că „din cauza lui Iohannis” a decis să nu mai voteze la referendumul pe justiție, deși miercuri spusese că va vota.

Dăncilă, marioneta lui Dragnea, a spus că acest mesaj l-a trimis mai multor colegi de partid.

„După cum știți, am fost hotărâtă să votez la referendum. Sunt un om al echilibrului și am vrut să demonstrez acest lucru. În urma ultimelor intervenții ale președintelui Iohannis, am văzut că acest referendum nu are o miză decât pentru interesul propriu, pentru dărâmarea Guvernului și pentru a se poziționa împotriva partidului din care fac parte. De aceea le-am transmis colegilor mei că nu o să fiu părtașă la această acțiune a domnului președinte, ultimele declarații au demonstrat acest lucru, și că nu voi vota la referendum”, a declarat Viorica Dăncilă.

Premierul-marionetă a precizat că, duminică, nu va ridica buletinele de vot pentru referendum.

Cu două zile în urmă, la Bacău, Dăncilă declarase că va merge duminică la urne şi va vota atât pentru alegerile europarlamentare, cât şi pentru referendum, pentru că este „un susţinător al statului de drept şi al independenţei justiţiei”. După două zile, nu mai e.

CITIȚI ȘI:

Cea mai tare glumă despre arestarea lui Dragnea vine de la Ambasada Danemarcei. „Va fi o duminică fierbinte”. „Și după?” „Posibil să fie mai răcoare”

Mesaj emoționant din diaspora: „Suntem aici, fiecare pe unde putem și pe unde ne-a trimis soarta. Luați doi-trei prieteni, sunați-vă părinții și neamurile și mergeți la vot! Nu există altă cale”

Mesaj cuceritor al unei eleve eminente. „Primul vot e ca primul sărut. Să fim atenți la cine-l dăm, ca să nu ne pară rău după aceea!”

VIDEO. Candidatul repetent: „Vrei să mă ajuți? Stai acasă!”. Un nou clip viral prin care Mircea Bravo îndeamnă lumea la vot

Scrisoarea Andreei Răducan către români. „Haideți cu toții la vot! Să alegem înțelept, să nu mai tolerăm hoția și minciuna!”

„Vă rog din suflet să mergeți la vot!” – „ultima dorință” a lui Victor Rebengiuc, la 86 de ani, în fața a zeci de mii de oameni, în Piața Victoriei

Biserica Catolică îndeamnă oamenii la vot. Biserica Ortodoxă a mai ratat o ocazie de a ieși din cârdășia cu PSD

VIDEO. PSD foloseşte copii „folclorişti” pentru a înjura Europa. „Foaie verde de bostan / Eu nu-l vreau pe Timmermans”

Ciorapii roșii ai lui Alex Coita. În slujba Ciumei Roșii

* Pentru o diaree senatorială, PSD-istul Virginel a fost transportat cu elicopterul SMURD de la Suceava la București. „A țipat la toată lumea, a amenințat”

Dragnea a inaugurat o minciună! „Drumul expres Pitești – Craiova” e, de fapt, un drum secundar, pentru accesul utilajelor

Teroriștii de la Academia de Poliție, doborâți de Emilia Șercan! Iacob și Marcoci au amenințat-o cu moartea, dar au sfârșit cu o demisie rușinoasă

Ei sunt teroriștii care au ticluit amenințarea cu moartea a ziaristei Emilia Șercan: rectorul și prorectorul Academiei de Poliție!

Emilia Șercan, după „Complotul generalilor”: „Veți afla dimensiunile diabolice ale acestei povești”

„Arătați cam întristat, domnu’ Gâdea”. Până și mama lui Radu Mazăre a remarcat penibila jelire a unui mare infractor

Fotografia care o definește pe Carmen Avram. Și vorbele nerușinate ale propagandistei PSD

„Atâta ne mai lipsește, ca un infractor condamnat pentru fraude la referendum să fie candidat la Președinție”

Iohannis: „Ce obrăznicie din partea CNA!” / „E jalnică încercarea PSD de a boicota referendumul”

Barometrul IMAS la prezidențiale: Iohannis are mai mult decât Tăriceanu, Ponta și Dragnea la un loc!

2 COMENTARII

 1. Voi chiar nu va dati sema ca asta nici becul nu-l stinge fara aprobarea lui dracnea, tuta tot tuta!!!! Psd-eii nu au niciun interes sa iasa referendumul contra hotilor cand tocmai ei sint hotii!!!! Mergeti la vot!!!!!

 2. Dacă ne uitam in fiecare zi la cei care sunt in conducerea PSD-ului sau conduc ditamai guvernul unei tari , ne dam seama ce nulitati politice și economice conduc aceasta țara!!!
  Poate ca tot acest calvar ,se va termina odată odată cu încheierea campaniei pentru europarlamentare și așa cum am mai postat tot acest eșec al PSD-ului se datorează faptului ca in loc sa se axeze pe problemele economice, s-au axat numai și numai pentru salvarea acestui politician de Dragnea , care pur și simplu nu mai are arme sa ne tot minta de cum respira.
  Pana și pensionarii sunt sătui de toate talentele acestui politician de Dragnea care nu numai ca guvernul DANCILA
  NU a respectat legea ca punctul de pensie sa se fi reactualizat de la 1 Ianuarie 2019 cu rata inflației cea mai mare din Uniunea Europeană dar FARAMITURILE pe care nu le tot da acest guvern incapabil sa înțeleagă care sunt resorturile economice.Si mai este ceva , tensiunile din societate nu sunt mari din cauza nici a salariaților nici a pensionarilor care in marea lor majoritate au PENSII MICI, nepreferențial doar la cei ieșiți la limita de varsta și nu la alte categorii ci asistam la aceste pensii uriașe 😎pe care le primesc cei din magistratura pentru ca și noi cei cu studii superioare AM MUNCIT IN ACEASTA ȚARA ȘI NU SA FIM BATJOCORATI LA PENSIE DE ACEȘTI GUVERNANȚI CARE PRACTIC NE-AU DAT PENSII DE MIZERIE DESI CONTRIBUȚIA NOASTRĂ LA ECONOMIA ROMÂNEASCĂ A FOST INCOMPATABIL MAI MARE DECÂT ACEȘTI MAGISTRAȚI PLĂTIȚI DE LA BUGETUL STATULUI!!!
  ACEASTA NEDREPTATE T R E B U I E
  CA CEI CARE VOR VENI DUPĂ ACEST GUVERN SA ÎNDREPTE AȘA CEVA PENTRU CA ESTE UN AFRONT ADUS INTELECTUALILOR DIN RONANIA!!!
  SA SE MAI TERMINE TOT TIMPUL LA TV CU JUSTIȚIA CA NU JUSTIȚIA FACE PLUSVALOARE, NU NUSTITIA FACE PIB-ul MAI MARE CI CEI CARE MUNCESV E F E C T I V ADUC PLUSVALOARE!!!!
  NEDREPTATEA ASTA SA SE TERMINE ODATĂ PENTRU CA NU DUCE LA NIMIC!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.