Domnule „Țap”, nu pe Clotilde trebuia s-o împungi, ci pe securiștii care te-au învins când erai președinte!

10
6498
Emil Constantinescu

Fraților, s-a pus „Țapul” Milică pe împuns! Trebuie să recunosc, uitasem complet de el. Nici nu mai știam pe unde „paște” și prin ce bălării își ascute „coarnele” și „copitele”. Ca să aflu, acum câteva zile, că a turbat complet: i s-a cășunat pe Clotilde Armand.

A luat-o la ochi, deranjat că vrea să-l scoată din curtea Levantului cu merinde cu tot. Cu genul ăsta de „Țap” nu-i de joacă: nu știi niciodată când sare dintr-o tufă – că așa e el, se ascunde în tufe – și fuge spre tine ca să te ia în coarne.

De ce spun că e turbat? Pentru că și-a greșit obiectivul. La 81 de ani, s-a trezit să împungă pe cine nu trebuie. Unde-a fost între 1996-2000, când era cazul să-i pună la punct pe securiștii de care zicea că l-au învins, așa cum s-a plâns atunci?

Ne-a păcălit „Țapul” ăsta, Milică, pe toți cei care l-am votat la acea vreme. Noi am mizat pe el cu mare entuziasm, sătui fiind de FSN-FDSN-PDSR (actualul PSD). I-am spus: „Emile, de data asta vom câștiga!”. Și-așa a fost. Tot ce-a ținut de noi s-a îndeplinit. Însă, mare dezamăgire, aproape tot ce-a ținut de el s-a prăbușit.

O cruntă deziluzie acest „Țap”! Ce folos că am câștigat atunci, dacă el și-a fixat dopurile pe coarne și n-a mai împuns pe nimeni. Ba dimpotrivă, i-a pregătit covorul roșu „animalului politic” Iliescu, cel care avea să revină în fruntea țării după doar patru ani de hibernare.

Cât a avut puterea deplină, până în 60 de ani, trebuia să-i dea gata pe cei din gașca infracțională a PDSR: să-i în coarne pe rând și să-i facă istorie, să nu mai poată concura cu el sau cu alți democrați la următoarele alegeri. Din păcate, nu PDSR a devenit istorie, ci CDR și locomotiva sa, PNȚCD. PDSR s-a pervertit în PSD și ne-a tocat mărunt din cauza lașității „Țapului” Milică.

Iar acum, „Țapul” ăsta, în timp ce-și împrăștie „căcărezele” prin Levant și împrejurimile sale, amenință pe oricine îi încalcă teritoriul. Cum să fie altfel, doar a primit în dar un frumos „staul” de la RAAPPS. Acest RAAPPS, să nu uităm, trăiește tot din banii noștri.

Nu vi se pare că ne costă cam mult șmecherașul Coarne-Tocite? I-a înființat „grăjdarul”-penal Tăriceanu un institut-fantomă încă din 2016, i-a oferit și o vilă, și o leafă grasă, și vouchere de vacanță, dar și excursii prin toată lumea.

Și nu e doar el. Are în juru-i o armată de „cercetători” ai Levantului dispărut fără urmă. Sugative ca Răzvan Theodorescu, Andrei Marga, Puiu Hașotti, Daniel Barbu. Toți ăștia au cheltuit 300.000 de euro pe an din bani publici cu institutul lor fantomă de studii avansate pentru cultura și civilizația Levantului.

Cică au studiat asiduu. Așa zice Milică, „Țapul”. Au studiat, într-adevăr, dar știți pe unde? Pe la „conferințe” desfășurate în Croația, Grecia, chiar în Delta Dunării și pe litoralul Mării Negre. Cine nu și-ar dori asemenea locuri de studiat? Și, repet, nu pe banii lor, ci pe banii românilor.

În urma acestor studii amănunțite, a scris „Țapul” Milică vreo carte fenomenală, care să se vândă în milioane de exemplare, care să fie bestseller internațional, care să atragă turiști în România? Nicidecum. A știut doar să „pape”, dar să ofere – nimic.

Ce-i de făcut cu „Țapul” Milică? Cine-l va scoate din Levant, din vila RAAPPS? Că se manifestă mai rău decât fostul PSD-ist Mircea Geoană, care a plecat cu chiu, cu vai dintr-o astfel de vilă.

Mai țineți minte cum a zis? Stați puțin, în două-trei zile ne mutăm, să termine și Ana Maria școala, dar s-au făcut ani de zile. Măcar „Prostănacul” a promis, nu s-a opus cu vehemență, și până la urmă a întins-o. „Țapul” Milică promite și el ceva: să ne ia în coarne, pe fiecare în parte, dacă vom îndrăzni să-i tulburăm spațiul de „păscut”.

La vremuri noi, și-a schimbat și „Țapul” politica. De ce să-i ia la „împuns” pe securiști, când de la ei primește tot felul de favoruri?! S-a dat cu ei, cere să nu i se perturbe liniștea în „staulul” din Sectorul 1, mai cere și un milion de euro de la buget pentru alte studii realizate prin locuri pitorești pe care vrea să le „afâneze” cu „căcărezele” sale. Nu-i mai ajung 300.000 de euro, atât cât a primit în epoca Dragnea. Vrea un milion.

În 1996, poza în mare profesor universitar, dușman declarat al PDSR, al camarilei lui Ion Iliescu. Peste ani, l-au îmblânzit cei trei trandafiri pe „Țapul” Milică. Îi miroase și la trezire, și la culcare.

Are aceleași năravuri ca și actualii PSD-iști. El sălășluiește într-un Levant mincinos, finanțat din banii noștri, iar Ecaterina Andronescu și gașca ei de profitori studiau într-o Academie a Oamenilor de Știință la fel de mincinoasă, o copie penibilă a adevăratei Academii Române. Slavă Domnului că actuala guvernare a tăiat sursa de finanțare pentru academia impostorilor, care a și anunțat că, în asemenea condiții vitrege, se va desființa!

De ce-ar mai funcționa? Ce oameni de știință se învârt pe-acolo? Mache Porcu de la Constanța, cu studii publicate la editura universității pe care o dirijează? Ăsta-i om de știință? Că apare în lista de membri ai Academiei?!

Ce știință a descoperit Șpagoveanu? Păi, să știți că a descoperit una: știința plasării studenților în anul 1, fără ca ei să mai fie nevoiți să dea examene. Pentru 500 de euro, s-a rezolvat totul. Asemenea specimene jalnice ale societății românești mișunau prin Academia Oamenilor de Știință ai PSD.

În ceea ce-l privește pe „Țapul” Milică, sper să fie scos din „staulul” RAAPPS cât mai repede. Dacă-i place atât de mult Levantul, să-l caute și să-l studieze pe cont propriu la cei 81 de ani ai săi, fiindcă are destui bani, să nu-i ducem grija. I s-au dat numeroase șanse, dar și-a bătut joc de ele din 1996 încoace.

E cazul, și sunt de acord cu primărița Clotilde Armand, să-i lăsăm să studieze pe cei mici: în locul Levantului, să se înființeze o grădiniță. Copiii sunt cei care au nevoie de educație la cel mai înalt nivel, fiindcă peste ani ei vor putea aduce prosperitate acestei țări, nu uzurpatorii rămași în funcții din vremurile de mult apuse.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

10 COMENTARII

 1. IMENSAAAA EROARE (!!!!!!!!!!) a „SENIORULUI” (Corneliu Coposu): alegerea acestei NULITĂȚI-ca-POLITICIAN și NIMICNICII-ca-OM, Emil Constantinescu, drept candidat la Președinție, din partea Convenției Democratice din România (C.D.R.)!

  Bineînțeles că l-am susținut și votat în 1992 (când a pierdut) și în 1996 (când a câștigat, pe „tznunamiu”-ul popular de SATURAȚIE față de Ion Iliescu și P.D.S.R., dar mai ales… pe valul simpatiei față de deja defunctul „SENIOR”!), dar…, din cele câteva (LUNGI!) discuții avute cu el, „tête-à-tête”, și din ATENTA observare a comportamentului și discursului acestui individ, ne-am dat seama, ÎNCĂ de dinainte de a ajunge președinte al Țării (!), că este un… MARE-JEG, din punctul de vedere al CARACTERULUI(-MIZERABIL)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 2. Va felicit, domnule Hubali, pentru articol! Sa nu uitam si de teritoriile romanesti cedate definitiv de acest „patriot” in favoarea vecinilor „binevoitori”!

 3. Cu adevărat, cel mai mare rău nu Iliescu ni l-a făcut, căci de la el nu aveam așteptări, ci emasculatul ăsta de Milică, ce și-a bătut joc de speranțele care s-au legat de Convenția Democratică ( ce mai hardughie!). Dacă ar fi avut un minimum de decență, s-ar fi pitit în buruienile de la Scroviștea și ar fi vegetat acolo. Faptul că își scoate botul (coarne n-a avut niciodată) împroșcînd verzi și uscate demonstrează că n-a avut niciodată o educație care să-i țină dreaptă coloana vertebrală

 4. Excelent articol! Ati punctat foarte bine tot ce se putea spune despre fostul presedinte Emil Constantinescu, marea noastra deziluzie din timpuri decisive pentru România. Apreciez stilul ironic si sarcastic care nu a depasit limitele bunului-simt. Sper sa citeasca si domnul Constantinescu acest articol si sa înteleaga ce ati scris si de ce ati scris asa.
  Felicitari !

 5. EXCELENT ARTICOL!
  Cata NESIMTITE sa ceri bani, o cladire si o echipa, fara sa dai nimic in schimb! Si cata PROSTIE sa te pui intr-o astfel de situatie!
  Ca fost presedinte, avea o locuinta confortabila si o pensie foarte buna. Daca avea o pasiune pentru Levant, putea sa se ocupe fara a cere cheltuieli din banul public.
  Felicitari autorului pentru exactitatea judecatii, dar si lui Clotilde Armand. Se vede ca nu a crescut, ca mai toti romanii, intr-o atmosfera care anuleaza curajul de a gandi limpede si de a proceda drept.

 6. In lista groparilor Romaniei post-decembriste Constantinescu detine, dupa parerea mea, pozitia nr 2, dupa, cum altfel, bolsevicul Iliescu.

  Regimul constantinescu a fost unul al Marilor dezamagiri, in loc de unul al Marilor Reforme, adica indeplinirea mandatului acordat de alegatorii progresisti, inclusiv subsemnatul. Nu numai ca nu a insemnat un pas inainte, regimul constantinescu a fost un mare pas inapoi, o sansa aproape unica de a taia capatele hidrei comunisto-securiste, care, ultierior, a „fericit” Romania cu mai mult iliescu, cu poponel nastase, cu ponta, cu cioflingaru (dragnea), cu analfabetii „orice om ii e frica” dancila si „combinizoane” ciolacu, cu aur, etc.

  #rusine, emil constantinescu, esti groparul adjunct al Romaniei!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here