(P) Spectacolul s-a întors: Road to Vegas, preferatul fanilor pokerului din România, a reînceput

0
512

Super-campania de poker live Road to Vegas s-a reluat la aproape patru luni de la întreruperea pricinuită de instituirea stării de urgență. După 14 ediții de mare succes, Road To Vegas a revenit în forță. Competiția organizată de operatorul licențiat ONJN 888 poker, în colaborare cu PokerFest și B1 TV, s-a reluat joi, 2 iulie, cu un nou turneu de poker live difuzat la B1, iar invitatul special a fost luptătorul Cătălin Moroșanu.

„Pokerul este o pasiune mai veche. Am mai fost la câteva cazinouri din București. Mai joc poker în timpul liber cu prietenii mei. Mă pricep cât de cât, dar asta nu înseamnă că sunt top. Am jucat poker cu jucători foarte buni la viața mea. Joc cam safe, ceea ce nu este foarte bine, dar eu am o vorbă, că în poker e nevoie și de un dram de noroc. Dacă nu se întoarce cartea, degeaba”, a spus Cătălin Moroșanu.

Pe lângă Cătălin Moroșanu, la prima ediție a noului sezon au mai participat Adrian Sorel State (patru titluri Poker Fest), alături de un alt jucător foarte bun, Andrei Nodea.

Road to Vegas propune un format inedit pentru industria jocurilor de noroc din România. Astfel, la masă ajung șase jucători veniți din satelitul online de pe 888poker, plus un invitat special din mass și social media. Aceștia joacă timp de patru ore, în noaptea de joi spre vineri, de la ora 00.30. Miza cea mare este o călătorie la WSOP Las Vegas sau la oricare alt festival de poker live sau chiar premii în bani. Ocupanții locurilor 2 și 3 primesc premii de consolare.

Partida de poker se încheie la finalul celor patru ore de joc în cazul în care până atunci nu există șase eliminări. Dacă după patru ore de joc la masă rămân mai mulți jucători, premiile sunt acordate în funcție de stackurile de pe masă după ultima mână jucată.

Turneul de poker live poate fi urmărit în direct pe B1 TV, joi noaptea spre vineri.

Vestea bună pentru fanii pokerului este că 888poker găzduiește în continuare calificări online pentru Road to Vegas. Următoarele sunt programate pe 10 și 17 iulie, de la ora 22.00. Iar condițiile de participare sunt foarte bune, satelitul online fiind de 10 $, cu premii garantate de 5.000 de dolari. În plus, primele șase locuri duc la finalele televizate ce urmează.

În episoadele anterioare ale Road to Las Vegas, printre invitații speciali s-au aflat nume cunoscute precum Mihai Morar, Flick Domnul Rimă sau cântărețul Vescan.

VIDEO: <iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/q2OyFK1mdv0″ frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen></iframe>

Distracția e garantată pe 888poker

Dincolo de posibilitatea de a ajunge în show-ul Road to Vegas de la B1 TV, pe platforma 888poker găsiți o mulțime de alte turnee la care distracția este cu siguranță garantată.

Astfel, pe 888poker sunt o mulțime de turnee Multi Table (la mese multiple), preferate de foarte mulți fani ai pokerului datorită faptului că un buget mic poate fi transformat într-unul excelent. În plus, la acest gen de turnee, foarte mulți jucători sunt plătiți. Între 10 și 15% dintre participanți pleacă de la masă cu cel puțin buy-in-ul achitat recuperat. Iar cei care ajung pe podium împart de obicei în jur de 30% din fondul de premii. Turneele de acest gen sunt non-stop pe 888poker și într-o gamă variată: Turbo, Knockout, 6-Max etc.

Totodată, turneele de tip Sit & Go sunt extrem de apreciate, având în vedere că sunt foarte dinamice, iar la 888 chiar ai de unde alege tipul de SNG preferat.

Pentru cei care preferă pokerul „unu la unu”, turneele Head’s Up sunt soluția perfectă ce poate fi accesată pe 888poker. Se joacă doar „unu contra unu”, iar câștigătorul este trimis la o altă masă, unde va da peste un alt câștigător. Se joacă așadar până când, dintre toți participanții la turneu, rămâne unul singur. De asemenea, după fiecare rundă, numărul de jetoane este resetat la cel inițial. Turneele Head’s up sunt considerate și un bun antrenament pentru cei aflați la început de drum, deoarece în orice moment trebuie să iei cea mai bună decizie.

Apoi, turneele Multi Flight sunt și ele foarte apreciate la 888poker. Acestea se desfășoară pe mai multe zile. Fiecare fază de început se joacă până la același moment, iar toți jucătorii rămași merg către faza finală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.