Doina Gradea a pierdut procesul „Cap de porc” cu Dragoș Pătraru. A cerut daune de 201.000 de lei, dar va trebui să scoată din buzunar 4.284

2
4926
Doina Gradea, șefa TVR

Doina Gradea, fosta șefă a TVR, a pierdut procesul pe care i l-a intentat lui Dragoș Pătraru, fost realizator de emisiune la televiziunea publică. Tribunalul Ilfov a respins acțiunea Doinei Gradea, pe care a pus-o să plătească și cheltuielile de judecată ale jurnalistului. Sentința poate fi atacată cu apel.

Pe atunci stăpână absolută peste TVR, instituție pe care o așternuse la picioarele PSD, ale lui Liviu Dragnea și la dispoziția propagandei ruse, Doina Gradea l-a dat în judecată, în august 2018, pe Dragoș Pătraru. I-a cerut despăgubiri de 201.000 lei, daune morale, după ce jurnalistul – care în acel moment avea emisiune chiar la televiziunea publică – a  publicat pe site-ul personal înregistrările unor discuții cu Doina Gradea. Aceasta îi numea, printre altele, “hateri” pe ziariștii de la postul public, iar despre o jurnalistă angajată la TVR a spus, nici mai mult, nici mai puțin, că ar avea “cap de porc“!

După doi ani de tărăgănări, Tribunalul Ilfov a dat acum verdictul, stabilind că acțiunea Doinei Gradea e nefondată și silind-o să-i plătească lui Dragoș Pătraru cheltuielile de judecată: 4.284 de lei.

În 2018, după scandalul izbucnit odată cu apariția înregistrărilor respective, TVR a reziliat unilateral contractul cu Dragoș Pătraru. Acesta a dat în judecată postul public, iar instanța i-a dat dreptate, silind TVR să-i plătească daune de circa 30.000 de euro. Și acea sentință este în primă instanță, urmând să se judece apelul.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

Incredibilul Mircea Lucescu! La 75 de ani, câștigă titlul cu Dinamo Kiev, spulberându-și „creația braziliană” de la Șahtior Donețk

România, în grupă cu Coreea de Sud, Honduras și Noua Zeelandă la Olimpiada de la Tokyo. Obiectivul lui Rădoi: o medalie

2 COMENTARII

  1. Doina Gradea, poreclită (cel puțin înainte să apară… concurența, adică: Șoșoloanca…) „GINGĂȘIA-PORCULUI” și, inițial, „MISS-PIGGY”, daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa?!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here