DOCUMENT. KGB-iștii ruși și-au bombardat propriul sediu din Transnistria ca să justifice invazia în Ucraina de sud-vest. Exploziile fuseseră planificate cu lux de amănunte!

0
2071
Exploziile de la Tiraspol și documentul care le-a precedat

Direcția Principală de Informații din cadrul Ministerului de Interne al Ucrainei a descoperit originea seriei de explozii izbucnite pe 25 aprilie, în jurul orei 17.45, la Tiraspol, capitala nerecunoscutei Republici Transnistrene (oficial, parte a Republicii Moldova). Vizate a fost sediul local al Ministerului Securității Statului și filiala rusă a Serviciului Federal de Securitate (FSB, succesor al KGB).

În urma incidentului, clădirea a suferit avarii majore. Se presupune că s-au folosit lansatoare antitanc RPG-22 și RPG-27. Totuși, spun oficialii de la Kiev, acest eveniment n-a surprins conducerea transnistreană. Asta, pentru că totul fusese planificat dinainte!

Pe 22 aprilie, Vadim Șmalenko (secretarul Comisiei de Stat pentru Situații de Urgență a Regiunii Transnistrene) i-a scris o scrisoare șefului districtului Kamenski, Volodimir Bucikov. Era vorba de pregătirea urgentă (până la ora 16.00, în aceeași zi) a informațiilor privind disponibilitatea și amplasarea „punctului protejat de apărare civilă al orașului”, susțin agenții speciali din Ministerul ucrainean al Internelor, care atașează pe site-ul oficial gur.gov.ua un document grăitor în acest sens. 

“Cu trei zile înainte de incident, liderii transnistreni se pregăteau deja pentru acesta și s-au ocupat de instalarea unui buncăr sigur și confortabil”

Direcția Principală de Informații anunță:

* “S-au indicat cu lux de amănunte: denumirea obiectului; adrese de cazare; tipul structurii de protecție”.

* “Cu trei zile înainte de incident, liderii transnistreni se pregăteau deja pentru acesta și s-au ocupat de instalarea unui buncăr sigur și confortabil”.

* “Este evident că acest caz este una dintre numeroasele măsuri provocatoare organizate de FSB pentru a insufla panică și sentimentul anti-ucrainean”.

* “Potrivit autorilor, ei ar trebui să justifice războiul de pe teritoriul Ucrainei sau să implice regiunea transnistreană în ostilități. Fie ca teritoriu cu o anumită rezervă de mobilizare, fie ca teritoriu din care trupele ruse pot efectua atacuri asupra teritoriului ucrainean”.

* “Reamintim că, pe 22 aprilie, adjunctul comandantului Districtului Militar Central al Federației Ruse, generalul-maior Rustam Minnekaiev, a anunțat planuri pentru o regiune transnistreană nerecunoscută”.

* “El a spus că armata rusă are sarcina «de a stabili controlul deplin asupra Donbassului și a sudului Ucrainei». După aceea, ocupanții trebuie să străbată coridorul către «regiunea transnistreană» nerecunoscută, unde «sunt semnalate faptele de oprimare a populației de limbă rusă»”.

* “Potrivit informațiilor disponibile, FSB va continua o serie de atacuri teroriste provocatoare pe teritoriul regiunii transnistrene”.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Rusia își completează trupele cu pușcăriași violenți din închisorile Ceceniei. FSB trimite în Ucraina și deținuți politici, dar și rude ale acestora

* „ARDEREA RUSIEI”. Putiniștii sunt disperați: ucrainenii le-au aruncat în aer o baterie de lansatoare de rachete BM-27 Uragan și 5 unități din sistemul de focoase termobarice TOS-1 Buratino

* Mișcare disperată a lui Putin: l-a trimis în Donbass chiar pe șeful Armatei, generalul Gherasimov! Înlocuirea generalului Dvornikov confirmă noul eșec al Rusiei

* Ucrainenii l-au spulberat pe comandantul rus al unității de elicoptere Mi-8. Putiniștii s-au răzbunat trăgând cu obuze asupra populației civile

* Putin a tras cu rachete după secretarul general al ONU, care-l vizitase cu o zi înainte! Centrul Kievului, bombardat de ruși în timp ce acolo se afla Antonio Guterres

* Sprijin fabulos al SUA și UE pentru Ucraina. Americanii dau 33 de miliarde de dolari, din care de 20 de miliarde armament, în timp ce europenii elimină toate taxele pentru comerțul cu această țară

Atentatele din Transnistria, opera spionilor ruși conduși de generalul Razgonov, venit în 2019 și pus consilier al președintelui separatiștilor

Rusia o amenință pe Maia Sandu: „Va ajunge la groapa de gunoi a istoriei. Răspunsul nostru va fi dureros”. Motivul: Parlamentul Moldovei a interzis simbolurile agresiunii în Ucraina

Rusia a tăiat gazul pentru Polonia și Bulgaria. Varșovia: „Ne descurcăm și fără. Nu vom fi afectați”. Bulgarii apucaseră să plătească în avans!

Pravda: „România și Polonia, primele candidate pentru loviturile cu rachete Kalibr. Aceste țări care se poartă greșit nu vor supraviețui fizic și mental”

Serviciile secrete occidentale știu în ce buncăr se află Putin! Tiranul rus va fi distrus dacă va ordona un atac nuclear

Expert: „Această armată rusă din Ucraina va dispărea în două luni. Vor avea nevoie de una nouă, care va fi de recruți, mai slab instruiți”

Dreptate în Vinerea Mare: ucrainenii i-au lichidat pe autorii atrocităților de la Bucea! Bonus: doi generali eliminați în Herson

Putin l-a avansat pe „măcelarul de la Bucea”: Azatbek Omurbekov, făcut colonel și trimis în Donbass

Discurs scelerat al Moscovei: se cere exterminarea poporului ucrainean! Ria Novosti: „Naziștii trebuie uciși în număr cât mai mare. Nu doar elitele! Cei mai mulți oameni sunt vinovați, sunt naziști pasivi”

Medic faimos despre Putin: „Trăim lângă un câine turbat. Nu trebuie să-l tachinăm, ci să devenim urgent atât de puternici, încât să nu ne mai fie frică de el”

Mama Dianei Șoșoacă îi calcă pe urme celebrei sale fiice-urlătoare. Cu cine a ajuns să se judece medicul ginecolog Alice Florescu

* Primarul Piedone, reținut de DNA pe Aeroportul Otopeni, când fugea în Italia! Omul trioului PSD – Antena 3 – Dan Voiculescu se grăbea să plece înaintea sentinței definitive din „Dosarul Colectiv”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here