„Doctorul lui Tăriceanu” spune că, după eșecul lui Trump, e „iminentă” instalarea comunismului în SUA

10
3705
Dr. Răzvan Constantinescu

Răzvan Constantinescu, medic la Institutul de Gastroenterologie și Hepatologie Iași, mare fan Tăriceanu și vector politic eșuat odată cu ALDE, și-a dat cu părerea, pe Facebook, și despre criza din SUA. Concluzia la care a ajuns e o demență care ar trebui tratată.

Agent de propagandă al curentului pro-corupție ilustrat de regimul Dragnea-Tăriceanu (2017-2019), dr. Constantinescu și-a găsit o poziționare și în ecuația politică din America: a devenit trumpist fanatic.

Din această postură, deplânge – într-un stil ironic – pierderea alegerilor de către Donald Trump (de fapt, „furtul alegerilor”!), eșuarea Americii „pe drumul neomarxist” și, mai ales, „iminenta instalare a comunismului „la Washington!

Un text care poate ține loc de certificat de internare la secșia psycho.

Ce a scris dr. Răzvan Constantnescu

„INDIS PENCE ABILUL”

„Şi eu cred că Donald Trump NU ar fi trebuit să câştige alegerile sau să fie declarat câştigător al acestora. Cel puţin, nu prin mijloacele obişnuite, denumite convenţional ca fiind «legale» ori «constituţionale». Pentru că asta ar fi însemnat să repete istoria primilor patru ani de mandat: măsuri economice cu efecte interne remarcabile şi politică externă excelentă, dar rezultate slabe în politica internă şi nule în privinţa blocării drumului inexorabil al democraţiei către prăpastia neomarxistă.

Singura şansă de evitare a instalării iminente a comunismului era de a releva în toată splendoarea, pentru orice muritor de pe planetă, mizeria şi pericolul vital pentru umanitate. Or, asta necesita ca absolut toată ticăloşia să iasă la suprafaţă, să fie vizibilă pentru orice locuitor vremelnic al acestei lumi.

În această logică, eu cred că Mike Pence nu a trădat pe nimeni, ci şi-a jucat rolul cu sârguinţă.”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Teodosie, se aude? Papa Francisc se vaccinează săptămâna viitoare. „Există un negaționism suicidar”

10 COMENTARII

 1. Are si omul o parere, pe care si-o exprima, asa cum se obisnuieste acum.
  Nu stiu de ce va repeziti cu atata inversunare. Are, sau nu are dreptate,o face in nume personal, vorbeste in numele lui.
  Redactia „Ziaristii”, pentru care aveam mult respect, s-a manifestat deplorabil in cazul caderii lui Trump. Nu ati depus nici 1% din zelul pe care il aveti acum, ca sa criticati greselile lui Trump, in timpul mandatului. Dar va repeziti acum, cand e pe duca.
  Nu v-a preocupat daca alegerile au fost sau nu corecte. Nu va preocupai deloc in ce directie va merge SUA sub presedintia lui Biden, desi e mai important decat sa plece Trump cat mai ciuruit.
  E ceva putred aici… M-am lamurit si cu voi.

  • …seamana tot mai mult cu Hitler.
   Si eu cred la fel. Poate ca radacinile germanice sa fie motivul?
   Ultimile saptamani ale lui Hitler baricadat in buncker-ul din gradina Reichstag-ului, cu Hitler amestecand divizii militare inexistente pe planuri de contraatac imposibile, colaboratori care dispareau pe rand sau executati, totul pe sunetul omniprezent al propagandei radio…

 2. si daca o fi asa ??..ce credeti ca rusii si chinezii sunt straini de situatia din america ??..macar trump a avut curaj de le-a dat peste nas !!..sa-l vad pe paraliticu asta ce cacat face…!!!..la ultima conferinta de presa ii citea aly cineva discursul!!..s-au crucit ziaristii cand a vazut asta ..circula prin state deja mottoul ..joe playback!!!..n-ati vazut ca in toate discursurile el e aratat departe de camerele de filmat !!…nu mai spun ca i se administreaza o punga de pastile!!!..dupa care il iau medicii cu caruciorul si-l pun la pastrare…Joe playback!!!!

 3. Sa spui ca in USA este iminenta instalarea comunismului este una din cele mai mari idiotenii pe care le-am auzit in viata mea. Cu siguranta domnul doctor ar fi favorit cert sa castige premiul cel mare, daca s-ar acorda asa ceva, pentru cea mai mare tampenie a anului, cu toate ca au trecut doar cateva zile din el. Suspansul in aceasta ”competitie” deja a disparut. Doar o surpriza de mari proportii ar mai putea schimba liderul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.