Anchetă la Jandarmerie: garda personală dată de PSD lui Cumpănașu în 2019 ne-a costat 400.000 de lei

2
6831
Ancheta dispusă la Jandarmerie ar trebui să lămurească de ce a considerat PSD important să-i dea lui Cumpănașu, în 2019, gardă personală și mașină de la Interne. Cel care a semnat dispoziția a fost, la vremea respectivă, Mihai Fifor, ministru de Interne în cabinetul Dăncilă

Ministerul de Interne a demarat un control la Jandarmerie, pentru a lămuri cum de-a ajuns Alexandru Cumpănașu, dubiosul mufat la bugetul public care “agață” minore pe TikTok, să primească gardă personală în 2019, dezvăluie în exclusivitate G4Media.

Corpul de control al ministrului a mers la Jandarmerie după ce un raport al Curții de Conturi, făcut în august 2020, a arătat că dispozitivul de protecție a fost dispus ilegal chiar de ministrul de Interne de atunci, Mihai Fifor (PSD), din Guvernul Dăncilă, iar prejudiciul se ridică la 400.000 de lei.

PSD i-a dat atunci lui Cumpănașu nu doar gardă personală din efectivele Jandarmeriei, ci și un autoturism de lux.

Personajul, un produs și un profitor al sistemului, abonat la contracte și colaborări cu instituții ale statului, girat de numeroși politicieni, este în centrul unui uriaș scandal chiar zilele acestea. Cumpănașu are pe TikTok un cont intitulat profu.online, deși el nu este profesor, unde li se adresează adolescenților în special. Are numeroase momente în care îi instigă pe copii la violență, la sfidarea profesorilor și la desconsiderarea școlii.

Li se laudă fetelor de 14-15 ani că este foarte dotat sexual, că a făcut sex în WC-uri cu viitoare profesoare pe când era la liceu și în școala generală, iar adesea le face apropouri și complimente dubioase tinerelor care intră în dialog cu el.

Cumpănașu a fost acuzat acum două zile de o fată de 19 ani că, pe când era minoră, individul a venit adus de profesori în școală, ca să le țină niște discursuri, dar în final a acostat-o pe WhatsApp și i-a propus să facă sex în trei, cu el și cu soția lui.

În 2019, după tragedia de la Caracal, Alexandru Cumpănașu a speculat faptul că era rudă (îndepărtată) cu una dintre fetele ucise de psihopatul Dincă pentru a intra în centrul atenției publice. A lansat nenumărate știri false, inclusiv aceea că are dovezi privind faptul că fata ar fi, de fapt, în viață și dusă în Italia.

Pe baza acestei notorietăți, Cumpănașu s-a propulsat în campania pentru alegerile prezidențiale – nici azi nu e clar cum și de unde a făcut rost de semnăturile necesare, cum nu e clar nici dacă le-a avut vreodată cu adevărat.

În 2019, Cumpănașu a fost singurul dintre candidații la prezidențiale care a beneficiat de dispozitiv de protecție special al Jandarmeriei. Paza sa a fost asigurată de luptători din Brigada specială de Intervenții a Jandarmeriei și i s-a pus la dispoziție un automobil de teren Volkswagen Touareg. Ministru de Interne era Mihai Fifor de la PSD.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Guvernul blochează schema ticăloasă a PSD-istului Chiriță de la ANRE, eliminând haosul din piața de gaze. Clienții vor fi trecuți din oficiu la cea mai bună ofertă a furnizorului actual

* Fostul ministru Costel Alexe, șeful CJ Iași, acuzat de DNA că a luat șpagă 22 de tone de tablă

Ion Cristoiu naște pui vii: cică Grigore Cartianu a criticat „Revelionul lui Garcea” ca să vină el șef la TVR!

2 COMENTARII

  1. Sa nu uitam un detaliu semnificativ: Qumpanache a primit protectie din partea Jandarmeriei cu numai cateva zile inainte de 10 august 2019. Banuiala mea este ca Miki Balisticu’ a incercat sa faca un numar penibil de PR pentru taurasii naravasi din BSIJ (oamenii lui Paraschiv), tocmai cei care ne fugarisera si agresasera in 2018. Nu ma mira acest lucru, mai ales cand imi amintesc felul gretos in care cei doi ‘amici’ se tutuiau in fata camerelor de luat vederi ale televiziunilor mogulilor. Acelasi lucru ar fi trebuit sa le dea de gandit si naivilor care credeau (si cred in continuare) discursul anti-sistem al unchesului atomic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here