Diversiune mizerabilă a Antenei 3 chiar în „ziua Z” de la Bruxelles: fake-news cu „cele 3 case din SUA ale lui Kovesi”

1
31071
Oana Stancu-Zamfir

Incredibilă diversiune la Antena 3! Ținta: Laura Codruța Kovesi. Știrea de pe site-ul Antenei 3 a fost ștearsă după câteva ore, dar a fost păstrată copy-paste pe jurnalul.ro, o altă oficină de propagandă a lui turnătorului Dan Voiculescu.

Cu câteva ore înaintea audierilor din Comisia LIBE a Parlamentului European, televiziunea familiei Voiculescu a inventat o „dezvăluire” despre o așa-zisă triplă rezidență în SUA a Codruței Kovesi. Știrea, neasumată prin semnătura unui reporter, ci semnată laș „ANTENA 3”, era o făcătură ordinară. După începerea audierilor, știrea de pe antena3.ro a devenit imposibil de accesat.

„Dezvăluirea” fake-news de la Antena 3

„Informații explozive în ziua audierii lui Kovesi. Fosta șefă a DNA figurează cu trei adrese în SUA

O verificare făcută de Serviciul European de Acțiune Externă arată că Laura Codruța Kovesi este rezident cu trei adrese în Statele Unite. Nu se știe la acest moment dacă vorbim despre proprietăți personale sau moșteniri de la tatăl său. În declarațiile sale de avere, Laura Codruța Kovesi nu menționează nimic de ele. Serviciul European de Acțiune Externă este structura care, printre altele, are atribuții în domeniul securității și diplomației.

ANTENA 3″

Mama fake-news-ului: Oana Stancu-Zamfir

Când a ieșit la iveală făcătura lor mizerabilă, cei de la Antena 3 au dat în bâlbâială. Au scos-o la înaintare pe cea care-și asumase „dezvăluirile”, Oana Stancu-Zamfir. Propagandistă experimentată, expertă în fake-news, nevasta deputatului Daniel Zamfir (ALDE) a vorbit câteva minute, pe post, cu o retorică penibilă: „Sigur, nu avem nicio dovadă că așa e, dar dacă lucrurule stau așa, atunci e foarte grav… oricum, rămâne de văzut dacă e adevărat sau nu… vom vedea dacă doamna Kovesi are case în SUA… viitorul va demonstra care-i situația… dar dacă are proprietăți peste Ocean, atunci va trebui să dea explicații în fața procurorilor… sigur, deocamdată nu există nicio legătură între fosta șefă a DNA și cele trei doamne Lascu din SUA… dar dacă ar fi, e extraordinar de grav…”

O mizerie absolută a unor mercenari aflați în slujba minciunii! Licență rusească sută la sută.

CITIȚI ȘI:

Kovesi despre „casele din SUA” inventate de Antena 3: „Nu am. Sunt niște minciuni, ca și celelalte”

SONDAJ: Vor trebui judecați Dragnea, Tudorel, Dăncilă, Tăriceanu, Vâlcov etc. pentru distrugerea cu premeditare a României?

Opoziţia se unește pentru ca PSD şi ALDE să nu poată fura alegerile viitoare. Candidat unic la şefia AEP

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here