Kovesi despre „casele din SUA” inventate de Antena 3: „Nu am. Sunt niște minciuni, ca și celelalte”

2
5003
Sabina Iosub, Antena 3

Diversiunea Antenei 3 privind „cele 3 case din SUA” ale Laurei Codruța Kovesi a continuat și la Bruxelles.

Reporterul trimis de televiziunea lui Voiculescu la Parlamentul European, Sabina Iosub, a „interceptat-o” pe fosta șefă a DNA în timp ce aceasta se îndrepta spre sala în care urma să fie audiată de Comisiile LIBE și CONT.

Întrebarea pusă de reporter făcea parte din strategia de hărțuire a Laurei Codruța Kovesi, și chiar intimidarea ei, chiar înaintea unui moment-cheie din cariera ei. Strategie care, evident, fusese stabilită de la București.

Întrebarea s-a referit la cele trei rezidențe / case / proprietăți pe care Antena 3 i le-a inventat Codruței Kovesi chiar astăzi, în ziua aduierii de la București.

Codruța Kovesi a răspuns scurt: „Nu am. Sunt niște minciuni ca și celelalte”.

Antena 3 nu a dat niciun semn că ar intenționa să rectifice informațiile mincinoase transmise pe parcursul zilei. Dimpotrivă, a încercat să prelungească operațiunea fake-news până la sfârșitul audierii Codruței Kovesi la Bruxelles.

CITIȚI ȘI:

Diversiune mizerabilă a Antenei 3 chiar în „ziua Z” de la Bruxelles: fake-news cu „cele 3 case din SUA ale lui Kovesi”

2 COMENTARII

  1. Nu reuseste nimeni sa demonteze minciunile Antenei 3 in mod rasunator ?!…Cum de sunt toti paralizati si abia baiguie niste critici cand E STRIGATOR LA CERURI ce sir urias de minciuni marsave emite acest post !!! Fie si numai acest aspect si deja poti considera Romania tara PROSTILOR PARALIZATI!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here