Ivane, tot PSD-ist ai rămas! Umbli cu minciuni, măruntule! Îți stă în gât Codruța Kovesi

9
4323

Cătălin Ivan, fost europarlamentar din partea PSD, actualmente independent, s-a comportat ca un PSD-ist sadea la audierea Laurei Codruța Kovesi pentru funcția de procuror-şef european.

Luând cuvântul din partea grupului de europarlamentari neafiliați, fostul membru al PSD a pus trei întrebări ostile şi pline de inexactități, confirmând că „lupul-și schimbă părul, dar năravul ba”.

Ivan a adoptat binecunoscuta retorică anti-justiție, atât de plăcută corupților care l-au propulsat în Parlamentul European.

Cele trei întrebări ale lui Cătălin Ivan

 1. „Este adevărat că CSM (Consiliul Suprem al Magistraturii) a constatat că DNA, instituția pe care dumneavoastră o conduceați, a influențat instanța într-un proces care vă viza direct?”
 2. „Este adevărat că Serviciul Român de Informații a făcut parte din echipele mixte care nu numai că au dat tehnica, dar chiar au selectat probele în dosarele pe care dumneavoastră le-ați instrumentat?”
 3. „Cum explicați că 40% din cazurile pe care procurorii din subordinea dumneavoastră le-au dus în instanță, s-au soldat cu achitări?”

Laura Codruța Kovesi a demontat minciunile cuprinse în întrebările lui Ivan. Cea mai flagrantă a fost cea privind procentul de achitări de 40% atribuit DNA. Kovesi a explicat că anul trecut DNA a avut 87% condamnări și 13% achitări reale, dar procentul de achitări a crescut brusc la 36% (și nu 40%, cum rușinos a rotunjit Ivan) din cauza dezincriminării de către PSD-ALDE a unor infracțiuni, printre cea de abuz în serviciu.

Deci, achitările au fost pronunțate de instanțe din cauza guvernării PSD-ALDE, care a schimbat legislația în favoarea infractorilor, dar Ivan le reproșează, la Bruxelles, Codruței Kovesi și DNA. Ce rebut uman!

CITIȚI ȘI:

LIVE VIDEO: Audierea Laurei Codruța Kovesi în Comisia LIBE a Parlamentului European

SONDAJ: Vor trebui judecați Dragnea, Tudorel, Dăncilă, Tăriceanu, Vâlcov etc. pentru distrugerea cu premeditare a României?

9 COMENTARII

 1. Ivan se gudură si el pe lângă Dragnea, doar-doar îl va reprimi in partid.
  Dar la cât de lichea este acest Ivan, nimeni nu se mai incurcă cu el.

  Sa ne aducem aminte de anul 2012, atunci cu puciul, când marțafoiul ăsta o ataca in PE la modul grobian pe dna Vivian Reding.

 2. Omul cu „jacheta portocalie”, asa o ataca pe dna Redding musiu ivan, omul asta a stat degeaba atata vreme pe la Bruxelles, nu e in stare sa puna o intrebare concreta, la subiect, si fara influente personale de psd-ist. Sa-l vedem ce mai face dupa ce se termina huzureala la Bruxelles.

 3. ”Sursele”mele mă informează că Ivan a primit întrebările într-un plic foarte bine ”garnisit”cu un cec și promisiuni electorale.Dacă ieșenii au un primar de nota 10,iată că au scurs spre capitală, prin intermediul ciumei roșii, specimene de joasă moralitate și-i numesc aici pe Ivan sau Tudorel.

 4. Lichelism pe toata linia, efectiv totul arata miza imensa a acestui subiect cu postul lui Kovesi in EU. Cat de vizibil este ca sunt oameni de joasa factura.Altfel nu si-ar arata ostilitatea fata de un om al legii pe fata, blocandu-i succesul, fara scrupule

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.