Smardoiul Bădulescu (PSD) îl prezintă pe Iohannis ca pe Hitler și-l acuză isteric că „pregătește marea cotropire a țării cu multinaționalele”

3
3570

Pe măsură ce se apropie alegerile parlamentare, disperarea împinge PSD la cele mai sinistre derapaje. Într-o postare de-a dreptul delirantă pe Facebook, Aurelian Bădulescu, fost viceprimar al Bucureștiului și smardoiul trimis de Gabriela Firea “la intervenții” peste opozanți, revarsă o ciulama de teorii ale conspirației despre Klaus Iohannis.

În cel mai pur stil PSD, Bădulescu încearcă să bage frica în oameni amenințându-i că vor fi exterminați, transformați în sclavi, exploatați, distruși, că România va fi cucerită de internaționalismul marxist și cotropită de răul suprem, capitalismul occidental. În mod evident, unica salvare a bieților români nu poate fi – scrie Bădulescu – decât întoarcerea la Mafia PSD care a dus România la sapă de lemn.

După 30 de ani cu PSD la conducere atât în Parlament, cât și în administrația locală, azi un sfert dintre români încă mai au WC-ul în fundul curții, 10% dintre copii se culcă flămânzi, iar 5 dintre cei 20 de milioane de locuitori au fugit în Vestul pe care Bădulescu îl acuză acum că pune la cale grozăvii.

Textul este pur și simplu isteric, frizând demența, și are tot atâta legătură cu realitatea cât are și fotografia ilustrativă – un trucaj în care Iohannis este prezentat cu mustață à la Hitler și cu brasardă roșie pe braț (aluzie la însemnul național-socialist).

Mesajul prin care Aurelian Bădulescu proclamă Apocalipsa dacă PSD pierde alegerile din 6 decembrie

„𝐈𝐎𝐇𝐀𝐍𝐍𝐈𝐒𝐌𝐔𝐋 – 𝐓𝐎𝐓𝐔𝐋 𝐈𝐌𝐏𝐎𝐓𝐑𝐈𝐕𝐀 𝐑𝐎𝐌𝐀𝐍𝐈𝐋𝐎𝐑

Klaus Iohannis dorește întreaga putere. Calcă pe morți. Scrâșnește din dinți. Rage ca o fiară: PeeSeeDeee!

Un singur partid se poate opune regimului de dictatură personală si acela e doar PSD. Atât de hulit, continuu asaltat, stigmatizat si dat la câini din limuzina prezidențială.

Citiți programul de guvernare al PNLPensii mărite la Sfântu’ Așteaptă. Bani pentru IMM-urile românești, doar pe hârtie.

𝐅𝐢𝐭̦𝐢 𝐯𝐢𝐠𝐢𝐥𝐞𝐧𝐭̦𝐢𝐏𝐫𝐞𝐠𝐚̆𝐭𝐞𝐬𝐜 𝐦𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐜𝐨𝐭𝐫𝐨𝐩𝐢𝐫𝐞 𝐚 𝐭̦𝐚̆𝐫𝐢𝐢 𝐜𝐮 𝐦𝐮𝐥𝐭𝐢𝐧𝐚𝐭̦𝐢𝐨𝐧𝐚𝐥𝐞𝐥𝐞

Guvernul Orban a deschis zeci de linii de finanțare nerambursabilă pentru companiile românești din HORECA. 𝐍𝐢𝐦𝐞𝐧𝐢 𝐧-𝐚 𝐩𝐫𝐢𝐦𝐢𝐭 𝐧𝐢𝐜𝐢𝐨 𝐟𝐢𝐫𝐟𝐢𝐫𝐞𝐚 𝐝𝐢𝐧 𝐜𝐞𝐥𝐞 𝟏,𝟐 𝐦𝐢𝐥𝐢𝐚𝐫𝐝𝐞 𝐝𝐞 𝐄𝐮𝐫𝐨, 𝐩𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦 𝐢̂𝐧𝐯𝐞𝐥𝐢𝐭 𝐩𝐨𝐦𝐩𝐨𝐬 𝐬𝐮𝐛 𝐧𝐮𝐦𝐞𝐥𝐞 𝐝𝐞 𝐆𝐑𝐀𝐍𝐓𝐔𝐑𝐈.

Pentru a controla tot ce mișcă în țara asta, Iohannis are nevoie de o justiție la talpa cizmei sale. Noua lege propusă de Cătălin Predoiu, privind abilitarea SRI de a face anchete penale, e făcută doar pentru a-l mulțumi pe cel ce visează să fie Erdoganul României. Să aibă un mecanism de șantajare a celor care ar trebui să împartă dreptatea și să extragă din spațiul public pe cei care mai apără și țara.

Dacă vreți o definiție, 𝐈𝐎𝐇𝐀𝐍𝐍𝐈𝐒𝐈𝐒𝐌𝐔𝐋 𝐞 𝐚𝐜𝐞𝐚 𝐝𝐨𝐜𝐭𝐫𝐢𝐧𝐚̆ 𝐝𝐞 𝐝𝐢𝐬𝐭𝐫𝐮𝐠𝐞𝐫𝐞 𝐚 𝐢𝐝𝐞𝐧𝐭𝐢𝐭𝐚̆𝐭̦𝐢𝐢 𝐧𝐚𝐭̦𝐢𝐨𝐧𝐚𝐥𝐞 𝐬̦𝐢 𝐝𝐞 𝐫𝐞𝐧𝐚𝐬̦𝐭𝐞𝐫𝐞 𝐚 𝐢𝐧𝐭𝐞𝐫𝐧𝐚𝐭̦𝐢𝐨𝐧𝐚𝐥𝐢𝐬𝐦𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐦𝐚𝐫𝐱𝐢𝐬𝐭. Printr-o serie de măsuri politice, doctrina fixează principiile de bază ale cedării Suveranității naționale. Aceasta vizează punerea la dispoziția cuplului Merkel-Macron a întregii resurse umane și naturale a României.

𝐏𝐞 𝐢𝐧𝐭̦𝐞𝐥𝐞𝐬𝐮𝐥 𝐭𝐮𝐭𝐮𝐫𝐨𝐫, 𝐈𝐨𝐡𝐚𝐧𝐧𝐢𝐬𝐢𝐬𝐦𝐮𝐥 𝐞 𝐩𝐫𝐞𝐝𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐭̦𝐚̆𝐫𝐢𝐢 𝐥𝐚 𝐜𝐡𝐞𝐢𝐞. 𝐀𝐝𝐢𝐜𝐚̆, 𝐫𝐨𝐦𝐚̂𝐧𝐢𝐢 𝐬𝐚̆ 𝐫𝐚̆𝐦𝐚̂𝐧𝐚̆ 𝐬𝐞𝐫𝐯𝐢𝐭𝐨𝐫𝐢𝐢 𝐄𝐮𝐫𝐨𝐩𝐞𝐢, 𝐢𝐚𝐫 𝐜𝐨𝐦𝐩𝐚𝐧𝐢𝐢𝐥𝐞 𝐬𝐭𝐫𝐚̆𝐢𝐧𝐞 𝐬𝐚̆ 𝐩𝐫𝐨𝐬𝐩𝐞𝐫𝐞 𝐩𝐞 𝐭𝐞𝐫𝐢𝐭𝐨𝐫𝐢𝐮𝐥 𝐧𝐨𝐬𝐭𝐫𝐮 𝐧𝐚𝐭̦𝐢𝐨𝐧𝐚𝐥, 𝐝𝐚̂𝐧𝐝 𝐬𝐚𝐥𝐚𝐫𝐢𝐢 𝐝𝐞 𝐦𝐢𝐳𝐞𝐫𝐢𝐞.

𝑶 𝒄𝒐𝒂𝒋𝒂̆ 𝒅𝒆 𝒎𝒂̆𝒍𝒂𝒊 𝒅𝒆 𝒊𝒆𝒓𝒊

𝑫𝒆-𝒐 𝒗𝒆𝒛𝒊 𝒍𝒂 𝒏𝒐𝒊 𝒕𝒖 𝒏𝒆-𝒐 𝒂𝒑𝒖𝒄𝒊.

𝑩𝒂̆𝒊𝒆𝒕̦𝒊𝒊 𝒕𝒖-𝒏 𝒓𝒂̆𝒛𝒃𝒐𝒊 𝒏𝒊-𝒊 𝒅𝒖𝒄𝒊,

𝑷𝒆 𝒇𝒆𝒕𝒆 𝒏𝒊 𝒍𝒆 𝒄𝒆𝒓𝒊.

𝑰̂𝒏𝒋𝒖𝒓𝒊 𝒄𝒆-𝒂𝒗𝒆𝒎 𝒏𝒐𝒊 𝒅𝒓𝒂𝒈 𝒔̦𝒊 𝒔𝒇𝒂̂𝒏𝒕:

𝑵𝒊𝒄𝒊 𝒎𝒊𝒍𝒂̆ 𝒏-𝒂𝒊, 𝒏𝒊𝒄𝒊 𝒄𝒓𝒆𝒛𝒂̆𝒎𝒂̂𝒏𝒕!

(George Coșbuc – Noi vrem pământ).“

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

3 COMENTARII

  1. Golanii arunca teoria conspirationista conform careia strainii vor sa ne subjuge fiindca ei vor ca tara sa ramana pe mana lor si sa o distruga complet , imbogatindu-se ei si gasca lor .

  2. În momentul asta cretinul asta de bolșevic trebuie atestat …și condamnat la muncă în salina din Cacica ..pe viață….nu ți-e rușine ba nenorocitule, PSD ist de căcat.. morții mă-tii de scursura …să-l văd pe astalos acum….

  3. Pentru fotografia asta si mai ales pentru ofensa grava,poate fi foarte usor dat in judecata de omul simplu Iohannis,daca nu in calitate de presedinte,desi este o ofensa grava adusa conducerii tarii!Iar in privinta „apocalipsei”,DAAAA!De acord 100%,vreau sa vina si sa stearga pe jos cu pesedeii ,hotii tarii la cel mai inalt nivel!DECI,SA VOTAM CU SARG,SA VINA APOCALIPSA PESTE CIUMA ROSIE ,SA NE CURATAM TARA DE HOTII PITITI IN PARLAMENT,CCR,AVOCATUL LOR,CONSILIUL LEGISLATIV,SECTIILE SPECIALE DIN JUSTITIE-CA NU-I DOAR UNA,CI SI CSM ,ICCJ SI INSPECTIA JUDICIARA COLCAIE DE COZI DE TOPOR PSD!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here