miercuri, februarie 21, 2024
AcasăNews"Clotilde Armand a început prigoana totală!" Tudorache, PSD-istul evacuat din Primăria Sectorului...

„Clotilde Armand a început prigoana totală!” Tudorache, PSD-istul evacuat din Primăria Sectorului 1, face potecă la DNA

-

Chemarea la DNA l-a speriat pe Dan Tudorache, fostul primar PSD al Sectorului 1. Succesoarea sa, Clotilde Armand (USR-PLUS), aleasă în funcție și cu susținerea PNL, se ține de cuvânt și îi ia la puricat cheltuielile nerușinate din bani publici. Tudorache simte că se strânge cercul. Ca să-și facă un pic de curaj, scrie pe Facebook.

Procurorii DNA au pus ochii pe achiziția suspectă de tablete pentru elevi, la prețuri mult mai mari decât cele de pe piața liberă. N-ar fi rău să acorde atenție și scandaloasei achiziții de termoscannere, fără licitație, la prețuri de 4 ori mai mari decât erau disponibile pe Emag.ro!

Jaful este incredibil: s-a invocat necesitatea de a instala aparate de măsurat temperatura la intrarea în școli pentru a se achiziționa, în luna mai, 200 de termoscannere la câte 15.000 de euro bucata. Pe Emag.ro, același produs costă doar 3.500 de euro bucata, adică de 4,3 ori mai puțin.

Postarea de joi a lui Dan Tudorache

„Dragi prieteni,

- Advertisement -

Au apărut în mass-media informații că am fost vizitat de organele de anchetă de la DNA, care au efectuat o percheziție domiciliară.

Pentru a nu se face speculații cu substrat politic și pentru că nu am nimic de ascuns, doresc să vă aduc la cunoștință situația reală.

Percheziția a fost efectuată în urma uneia dintre multele sesizări formulate de Clotilde Armand împotriva mea, și anume ACHIZIȚIA DE TABLETE pentru elevii din Sectorul 1.

- Advertisement -

Din punctul de vedere al actualului primar al Sectorului 1, achiziția de tablete pentru copii în contextul pandemiei nu era necesară. De altfel, Clotilde Armand a început prigoana totală împotriva tuturor angajaților Primăriei care nu au «pupat inelul».

Revenind la percheziție, am pus la dispoziția organelor de anchetă tot ce mi s-a solicitat, însă nu s-a identificat nimic suspect. Nu sunt un om bogat, averea mea fiind familia și onoarea.

Nu am fost «ridicat», «dus la audieri», «reținut» sau subiect al vreunei alte acțiuni spectaculoase și nici nu mi s-a adus la cunoștință că aș avea calitatea de «suspect» sau «inculpat» în vreun dosar.

Mai multe detalii nu știu în acest moment, însă vă voi ține la curent cu orice noutate.

Mă voi prezenta la orice solicitare a autorităților, pentru că, așa cum am mai spus, nu am nimic de ascuns.

Și, cel mai important, sunt liniștit și mândru în legătură cu activitatea desfășurată în mandatul meu de primar al Sectorului 1.”

Comunicatul DNA

“În cursul zilei de 19 noiembrie 2020, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, au fost efectuate percheziții domiciliare în 38 de locații situate pe raza municipiului București și județul Ilfov, din care două sunt entități aflate în subordinea unor primării de sector, restul reprezentând domiciliile unor persoane fizice.

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Direcției Generale de Poliție a Municipiului București, Direcției de Operațiuni Speciale și Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei“.

Cele două primării de sector menționate în comunicatul DNA sunt cele din sectoarele 1 și 5, vizați de anchete fiind Dan Tudorache, respectiv Daniel Florea și Marian Vanghelie, primari mai noi mai vechi ai PSD.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

- Advertisement -

3 COMENTARII

  1. Nu cred că avem nevoie de noutățile lui Tudorache, dar din orice magazin putea să cumpere tablete cu max. 500 lei și nu cu 1000 și ceva, asta nu ne aduce la cunoștință?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -