miercuri, aprilie 17, 2024
AcasăPariuri sportiveSuperMaraton de stream live și ofertă SuperLive duminică la Superbet

SuperMaraton de stream live și ofertă SuperLive duminică la Superbet

-

24 iulie 2022 e o zi istorică. Vom trăi împreună 4 meciuri în SuperLigă, ocazie ce s-ar putea să fie unică în acest sezon competițional.

Noi sperăm să nu fie, pentru că ea s-ar mai repeta doar în eventualitatea în care cele 4 echipe românești merg cât mai mult în cupele europene. Astfel, SuperDuminica în care să avem un careu de meciuri se poate repeta.

Dar să rămânem în prezent, pentru că weekendul se va încheia cu acest festival pentru pasionații de pariuri: meciuri de la 12.00 până la 23.30, pe axa Sfântu Gheorghe – Craiova – Cluj-Napoca – București.

Vezi aici toată oferta pentru SuperLiga României!

- Advertisement -

Pe site-ul Superbet.ro și în aplicația de pariuri sportive Superbet poți vedea în exclusivitate acest maraton de 4 meciuri.

În plus, oferta de pariuri live e la cote mărite, pentru cele mai populare 17 pariuri live! Dintre ele, cele mai profitabile 8 în prima etapă din SuperLigă au fost: Final, Șansă dublă, Total goluri, Total goluri asiatice, Total goluri prima repriză, Ambele echipe marchează, Golul X, Câștigă restul meciului.

Iată programul acestei duminici incendiare în plan emoțional, una care se anunță cu momente în care temperatura va atinge 40 de grade pe cele 4 stadioane!

- Advertisement -
  • 12.00: Sepsi – FC Argeș
  • 16.00: FC U Craiova 1948 – CFR Cluj
  • 18.00: Universitatea Cluj – Universitatea Craiova
  • 21.30: Rapid – FCSB.

Sepsi vrea să-și continue forma de grație de după cucerirea SuperCupei, remiza de la Craiova și prima victorie acasă în cupele europene (joi seară a întors de la 0-1 cu Olimpija Ljubljana, câștigând cu 3-1).

„Craiova lui Mititelu” simte că poate scoate un rezultat mare în fața campioanei CFR Cluj.

„U” revine pe Cluj Arena în divizia de elită a fotbalului românesc după 7 ani, și vrea să demonstreze, împotriva „Craiovei europene”, că remiza de pe Arena Națională (1-1 cu FCSB) n-a fost o întâmplare.

Ziua se va încheia în Giulești, cu primul Rapid – FCSB disputat pe noul „templu” al giuleștenilor. Cu un program infernal în primele 3 etape, Rapidul lui Adi Mutu va risca totul pentru o victorie de orgoliu și moral.

Toate cele 4 meciuri de duminică sunt transmise în direct pe Superbet.ro și vor beneficia de cote mărite în oferta SuperLive

Driblăm controversele legate de această programare contestată și căutăm să surprindem esența. Meciurile acestea pot fi cele mai imprevizibile ale sezonului. Cel puțin, primele trei, care se vor juca la lumina zilei, sub un soare ce ar putea fi adevăratul arbitru al disputei.

Meciuri în care inspirația antrenorilor (fiecare cu 5 schimbări la îndemână) va conta enorm. Meciuri în care nu neapărat o medie de vârstă foarte scăzută îți garantează că vei zburda pe teren. Plasamentul și dozarea efortului vor conta enorm. Modul în care echipele vor gestiona fazele fixe va fi la fel, un factor determinant.

Cu alte cuvinte, meciuri neapărat de văzut în direct la Superbet, pentru a le „citi” și pentru a putea anticipa cât mai asumat ce urmează. Meciuri perfecte pentru ca tu să te bucuri de cotele mărite, în oferta SuperLive!

Și pentru a avea un argument în plus să te bucuri de experiența pariatului live, plusăm și-ți spunem și despre SuperSocial, prima rețea de socializare a pasionaților de pariuri.

Instalează aplicația Superbet, intră în timpul meciurilor în chaturile partidelor și copiază simplu, pe orice mize decizi tu, biletele plasate de pariori experimentați, de jurnaliști cunoscuți și de ambasadori Superbet!

Împreună suntem Super! În fiecare zi din SuperLiga.

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -