Dincă a acționat ca un monstru și pentru că vecinii săi sunt oameni de nimic. Umblă beți tot timpul, inclusiv la audieri

0
3684

Timp de mai multe zile, vecinii monstrului din Caracal n-au putut fi audiați, pentru că erau beți criță de dimineața până seara. Când au fost chemați la sediul Poliției Caracal, tot „drojdiți” au venit. Unul dintre ei a dat și interviuri, făcându-se de râs. A mai cerut „500 de coniac”, ca să răspundă la întrebări!

Ancheta continuă în cazul crimelor de la Caracal. Proprietatea lui Gheorghe Dincă este răvășită de excavatoare și verificată cu scanner-ul.

În acest timp, vecinii lui Dincă au fost chemați la audieri, la Poliția Caracal. „Dinstinșii” vecini nu au fost prea utili. Ei s-au contrazis, s-au încurcat și nu au fost în stare să ofere cine știe ce informații. Motivul: vecinii ucigașului au venit la audieri în stare de ebrietate. Anchetatorii au hotărât să-i mai cheme o dată, atrăgându-le atenția ca data viitoare să vină treji.

Unul dintre ei a ajuns vedetă TV, prin dialogul purtat cu reporterii pe treptele Poliției, la ieșire. Deși i se împleticește limba, el mai cere „o juma'” de coniac pentru a răspunde la mai multe întrebări.

Dialogul Reporteri – Vecin bețiv

Vecin: Am fost acolo cel puțin de 5-6 ori. Nu am fost la el în curte, am fost pe dinafară și prin partea aia din spate.
Reporter: Ce le-ați povestit anchetatorilor?
Vecin: Ce să le povestesc? Că nu știe! Nu știe ce să facă! Deja e un comisar aci și veni la mine acasă și dădui o declarație.
Reporter: Ce v-a întrebat?
Vecin: E un domn comisar!
Reporter: Și ce v-a întrebat?
Vecin: Păi, mai multe.
Reporter: Ce ați spus dvs. despre Dincă?
Vecin: Păi, e clar că fetele e moarte. Fetele sunt moarte!
Reporter: Ați venit aici, la poliție, să dați vreo declarație?
Vecin: Ei, am venit și eu, da’…
Reporter: Ați băut un pic…
Vecin: Am consumat, da.
Reporter: Cam cât ați băut?
Vecin: Dacă îmi dai 500 de grame, îți spun!
Reporter: 500 de grame de ce?
Vecin: De coniac!

VIDEO: Dialogul îl puteți urmări AICI.

Donați AICI pentru a susține proiectul ZIARISTII.COM!

CITIŢI ŞI:

Se complică situația celor peste 400.000 de români din Marea Britanie. Brexit-ul dur va elimina libera circulație

Cățărat pe cadavrul Alexandrei, „Unchiul” Cumpănașu își târăște și copiii la televizor. Plus: „Îi dau dracu’ pe procurorii ăștia!”

Încă un șmen al polițiștilor care au nenorocit-o pe Alexandra. Soții Mirea au divorțat în 2018 ca să poată fi amândoi șefi!

O paralelă dureroasă: Alexandra – Sorina. Poliția Română „și-a încheiat programul” pentru răpire+viol, Ambasada SUA și-a prelungit programul pentru o viză

S-au pensionat cei doi polițiști-șefi care au nenorocit-o pe Alexandra. Soții Mirea abia au depășit 50 de ani și vor avea pensie specială

EXCLUSIV. Alexandra cerea ajutor, iar șeful Poliției Olt și-a continuat cheful cu somon, fripturi și șampanie

DOCUMENT. Iată cine a ucis-o pe Alexandra! PSD și ALDE au scos din pușcării 3.592 de „Gheorghe Dincă” în 20 de luni

STENOGRAME. Apelurile Alexandrei la 112. Dialoguri dureroase. Disperarea fetei e tratată de polițiști cu ironii criminale

Masacrul de la Săpoca – „un lung șir de erori umane și manageriale”. Și o întrebare: de ce ținea directoarea PSD-istă 45 de posturi blocate?

Familia tradițională PSD care a îndoliat Buzăul: soția e directoare la Spitalul Săpoca, soțul e director la Salvare, după ce a căpușat banii publici

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.