„Războiul mincinoșilor”: Dăncilă (PSD 1) și Ponta (PSD 2) se sfâșie în declarații veninoase. Se alege praful de partidul-stat!

0
774
Erau odată în aceeași barcă: Viorica Dăncilă - Daciana Sârbu - Victor Ponta

Schimb de replici veninoase, pe Facebook, între doi premieri ai PSD, acum lideri a două partide diferite: Viorica Dăncilă (PSD) și Victor Ponta (Pro România, adică PSD 2).

Cei doi se fac reciproc mincinoși. „A fugit la CEx și i-a mințit pe toți”, zice Ponta despre Dăncilă. Are un „stil mincinos și duplicitar”, spune „neadevăruri”, îi dă replica Dăncilă.

Cei doi se fac reciproc și târgoveți politici. Ponta îi acuză pe Dăncilă și „gașca” ei că reduc totul la „târguieli pe funcții și avantaje pentru ei și gașca lor!”, „târguileli gen «Piața de zarzavat din Videle»”. În replică, Dăncilă îl asociază pe Ponta cu „tranzacții” și „trocuri politice – «intri tu și îl dăm pe celălalt afară»”.

Victor Ponta: „Analfabeta i-a mințit pe toți”

  • „Baronii, incompetenții și analfabeții care au confiscat conducerea PSD (Dragnii, Dăncilii, Stăneștii & Co) nu pot să înțeleagă așteptările adevărate ale votanților de stânga, ale «poporului PSD-ist». Ei cred că totul este de vânzare și totul se reduce la târguieli pe funcții și avantaje pentru ei și gașca lor!”
  • „Ca și în cazul UDMR, doamna Dăncilă mi-a cerut și mie «sprijinul pentru rămânerea la guvernare». Mi-a spus că îi dă afară pe ALDE și să-i iau eu parlamentarii – și că îmi dă ce ministere doresc pentru Pro România. A insistat să mă vadă și să mă convingă, deși am fost foarte clar că nu cred și nu mă interesează ofertele ei!”
  • „Am încercat să-i explic cu toată răbdarea (pentru că nu părea să înțeleagă ce se întâmplă și care este realitatea) că târguilelile gen «Piața de zarzavat din Videle» sunt inutile și că singura variantă de sprijin din partea Pro România este aceea în care:

1. restructurează tot Guvernul și administrația publică;

2. vine cu un nou program de guvernare realist și eficient;

3. asigură stabilitatea și predictibilitatea economică și bugetară / renunță la ordonanțe de urgență care să modifice Codul Fiscal introducând peste noapte taxe și impozite aberante;

4. numește oameni în Guvern pe singurul criteriu al profesionalismului (nu pe «pilele» și presiunile baronilor care o păpușesc acum după dispariția lui Dragnea);

5. renunță la candidatura proprie la Prezidențiale (o situație penibilă și jenantă pentru orice social-democrat) și stabilește împreună cu ALDE și Pro România un candidat comun cu șanse reale de a merge în turul 2, o alternativă serioasă pentru Iohannis și Barna.”

  • „A fost rapid de acord cu punctele 1-4 (deși nu cred că a înțeles ce înseamnă) și s-a supărat din cauza punctului 5.”
  • „La două zile după această conversație, a fugit la CEx, s-a «îmbrățișat» cu Stănescu – Baronul Caracalului -, i-a mințit pe toți și a decis să nu primească Pro România la guvernare (uitând să precizeze că tocmai îi refuzasem toate ofertele)!”
  • „Acum îi amenință pe ALDE și face aceleași oferte de târguială penibilă către UDMR (care, evident, se amuză de faptul că nu a avut în 30 de ani în față un lider PSD mai ignorant și pafarist decât V. V. Dăncilă)!”
  • „Anul 2019 trebuie să ducă la bun sfârșit «eliberarea» Stângii politice de «cancerul» format din Dragnea, baroni, analfabete și incompetenți.”

Viorica Dăncilă: „Mincinosul știe doar să distrugă”

  • „Stilul acesta mincinos și duplicitar al domnului Victor Ponta este unul dintre motivele pentru care nu am mai dorit să colaborăm, până la urmă. Neseriozitatea sa, dorința permanentă de a ieși în față prin orice mijloace, inclusiv prin neadevăruri, nu fac casă bună cu PSD.”
  • „Este un om incapabil să construiască și știe doar să distrugă. Crin Antonescu a spus foarte clar motivul pentru care Ponta a distrus USL: este un om care are tot timpul o agendă ascunsă, croită nu pe interesele țării, ci pe interese personale.”
  • „Eu nu fac astfel de trocuri politice – «intri tu și îl dăm pe celălalt afară». Nu asta înseamnă politică pentru mine. Dacă domnia sa a făcut astfel de tranzacții tot timpul (inclusiv cu Traian Băsescu), fără consultarea colegilor de partid, care aveau ca scop să-și asigure scaunul, eu prefer deciziile luate în forurile partidului. Colegii mei și-au exprimat ferm în CEx opinia față de o alianță cu Pro România, și ei îl cunosc foarte bine pe Victor Ponta.”

Donați AICI pentru a susține proiectul ZIARISTII.COM!

CITIŢI ŞI:

* Se complică situația celor peste 400.000 de români din Marea Britanie. Brexit-ul dur va elimina libera circulație

Cățărat pe cadavrul Alexandrei, „Unchiul” Cumpănașu își târăște și copiii la televizor. Plus: „Îi dau dracu’ pe procurorii ăștia!”

Încă un șmen al polițiștilor care au nenorocit-o pe Alexandra. Soții Mirea au divorțat în 2018 ca să poată fi amândoi șefi!

O paralelă dureroasă: Alexandra – Sorina. Poliția Română „și-a încheiat programul” pentru răpire+viol, Ambasada SUA și-a prelungit programul pentru o viză

S-au pensionat cei doi polițiști-șefi care au nenorocit-o pe Alexandra. Soții Mirea abia au depășit 50 de ani și vor avea pensie specială

EXCLUSIV. Alexandra cerea ajutor, iar șeful Poliției Olt și-a continuat cheful cu somon, fripturi și șampanie

DOCUMENT. Iată cine a ucis-o pe Alexandra! PSD și ALDE au scos din pușcării 3.592 de „Gheorghe Dincă” în 20 de luni

STENOGRAME. Apelurile Alexandrei la 112. Dialoguri dureroase. Disperarea fetei e tratată de polițiști cu ironii criminale

Masacrul de la Săpoca – „un lung șir de erori umane și manageriale”. Și o întrebare: de ce ținea directoarea PSD-istă 45 de posturi blocate?

Familia tradițională PSD care a îndoliat Buzăul: soția e directoare la Spitalul Săpoca, soțul e director la Salvare, după ce a căpușat banii publici

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here