DGA a dat iama în Brigada Rutieră a Poliției Române! 36 de percheziții la sediile din București și la locuințe. Sunt vizați cel puțin 20 de polițiști

0
1521
Rețeaua polițiștilor de la Brigada Rutieră a fost urmărită mai multe luni înainte de perchezițiile declanșate joi

Direcția Generală Anticorupție a demarat în forță, joi dimineața, zeci de percheziții care vizează Brigada Rutieră București din Poliția Română, într-un dosar de corupție care vizează peste 20 de polițiști. Conform surselor judiciare citate de G4Media, rețeaua lua sistematic șpăgi de la șoferii surprinși în trafic încălcând legislația.

Dimensiunile anchetei relevă o rețea vastă de corupție, bine organizată și structurată ierarhic. Se fac percheziții la sediul central al Brigăzii Rutiere București de pe Strada Logofăt Udriște, dar și la sediul Poliției Locale Sectorul 1. Alte 34 de percheziții se fac la domiciliile polițiștilor.

Sunt în vizor cel puțin 20 de agenți de poliție de la MAI și 4 polițiști locali de la Sectorul 1.

În ultimul an, rețele mafiote bine organizate în Brigăzile Rutiere de Poliție au fost descoperite și anchetate în numeroase regiuni din țară. La Suceava s-a descoperit o fabrică de permise, cu zeci de agenți coordonați chiar de șefii brigăzii, care-și țineau zecile de mii de euro și găleți și în saci ascunși în pereți.

La două săptămâni, înlocuitorul șefului de la Permise Auto prins cu șpaga a fost la rândul său arestat. Iar la alte trei luni, scandalul s-a repetat cu înlocuitorii acestuia!

La Iași s-a destructurat o altă rețea de agenți ai Brigăzii Rutiere care avea înțelegeri cu patronii unor restaurante.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

VIDEO. Teoria dementă a unui fruntaș AUR la dispariția antivaccinistului Făgădaru: „Ne-au omorât un camarad. Avea sacul negru pregătit sub monitor” / „Criminalii așa au omorât mii de oameni nevinovați la ATI, cu protocoalele lor” / „Nemernicii l-au sacrificat ca să-l dea exemplu”

* Mărturia ofițerului care l-a împușcat pe Ceaușescu: „Ni s-a spus dinainte de proces că-i vom executa. În 1989 a fost lovitură de stat sprijinită de URSS“

Restaurație PSD-istă: Marian Neacșu, condamnat definitiv pentru corupție, va fi secretarul general al Guvernului Ciucă

Revolta se extinde, PNL în pragul imploziei. Ciucu, Sighiartău și Gorghiu îl fac praf pe Cîțu, Motreanu îi cere demisia

Primarul Ciucu (PNL) citează, resemnat, din Leonard Cohen: „Toată lumea știe, căpitanul a mințit / Băieții buni au pierdut / Barca se scufundă”

Și Ana Blandiana se revoltă: „După perioada Dragnea, îmi e din nou rușine. PNL va ieși distrus din această poveste. Klaus Iohannis e principalul vinovat. Totul s-a învârtit în jurul unui personaj inventat de el”

Primar PNL: „În maximum 6 luni vom avea un nou Congres, deoarece astăzi PNL nu are un lider!“

Ciucă a cerut să fie indexate și pensia sa și cea a soției („pensii de serviciu”), dar și pensiile speciale! Cei doi au acum 4.600 de euro pe lună, de la MApN

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here