Deputat ucrainean fugit în Rusia: „Să-i doborâm în aer, la întoarcere, pe toți politicienii străini care nu-i mulțumesc lui Putin pentru oportunitatea de a vizita Kievul!”

0
5816
Oleg Țarev îi instigă pe militari rușii să facă noi crime abominabile

Oleg Țarev (51 de ani), fost deputat în Rada Supremă a Ucrainei în perioada 2006-2014, a făcut declarații demente pe rețeaua de socializare VKontakte. El i-a îndemnat pe militarii ruși să-i doboare în aer pe toți politicienii străini care nu i se închină lui Vladimir Putin, informează site-ul ucrainean Obozrevatel.com.

Refugiat la Moscova împreună cu președintele pro-rus Viktor Ianukovici (cel care a condus Ucraina între 2010-2014), Oleg Țarev (51 de ani), sceleratul politician fugar născut la Dnepropetrovsk, a scris recent pe VKontakte: „Îmi propun să-i doborâm în aer, la întoarcere, pe toți politicienii străini care nu-și încep interviul la sosirea la Kiev cu cuvintele: «Mulțumesc lui Vladimir Putin pentru oportunitatea de a vizita Kievul»”.

Descreieratul Oleg Țarev a proferat aceste amenințări la scurtă vreme după ce cancelarul austriac Karl Nehammer și premierul britanic Boris Johnson au sosit în capitala Kiev pentru a se întâlni cu președintele Volodimir Zelenski.

Rusofilul dement a fost ridiculizat de internauți, care i-au amintit că deasupra statului ucrainean nu mai zboară avioane rusești.

Oleg Țarev cu ochii învinețiți, în altă împrejurare, după altă provocare…

În același timp, pornirile dezaxate ale lui Țarev nu trebuie ignorate. Anterior, el le-a cerut ocupanților „putiniști” să bombardeze gările ucrainene. La scurt timp, Federația Rusă a lansat un atac cu rachetă Tocika asupra stației din Kramatorsk, ucigând peste 50 de persoane. Printre victimele tragediei s-au numărat și copii.

Până la jumătatea lui aprilie 2014, împotriva lui Oleg Țarev au fost înaintate trei dosare penale pentru că a cerut schimbări în integritatea teritorială a Ucrainei prin federalizarea acesteia, acțiuni de schimbare a granițelor Ucrainei și solicitări pentru schimbarea forțată și răsturnarea ordinii constituționale, toate în favoarea Rusiei.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

VIDEO. Cecenul Kadîrov, „luptătorul de pe Tik-Tok”, îi cere lui Putin să dea cu arma nucleară în ucraineni, „ca să nu mai glumească pe seama noastră”

* Fost maior KGB, mesaj pentru ruși: „A încerca să intri în Harkov înseamnă că ești un cadavru, din tine vor rămâne doar pantofii” / „25 de kilometri – sute de tancuri distruse. Au numărat 800 de cadavre”

* Ministrul ucrainean al Apărării râde de ruși, după scufundarea crucișătorului Moscova: „Mai avem un loc pentru scuba diving în Marea Neagră”

* Rusia amenință Finlanda și Suedia cu arme nucleare dacă nu renunță la NATO! “Trebuie să restabilim echilibrul. Să sperăm că bunul-simț al vecinilor noștri nordici va învinge”

* Cum a fost capturat finul ucrainean al lui Putin. Voia să traverseze râul Nistru cu o barcă și să ajungă în Transnistria, cu ajutorul unor interlopi și polițiști corupți. Agenți FSB l-ar fi preluat și transportat la Moscova

* „După ocuparea Ucrainei, Rusia va da o bucată din ea Ungariei, la schimb cu ieșirea din UE și din NATO, apoi va «elibera» România, Polonia și țările baltice”

Discurs scelerat al Moscovei: se cere exterminarea poporului ucrainean! Ria Novosti: „Naziștii trebuie uciși în număr cât mai mare. Nu doar elitele! Cei mai mulți oameni sunt vinovați, sunt naziști pasivi”

„Dezgustător! Această Șoșoacă, sluga lui Putin, reprezintă cea mai hidoasă expresie a unui politician vândut. Act de trădare națională”

Medic faimos despre Putin: „Trăim lângă un câine turbat. Nu trebuie să-l tachinăm, ci să devenim urgent atât de puternici, încât să nu ne mai fie frică de el”

* Beizadelele Kremlinului, crescute în Occidentul blamat de părinți. Ipocrizia liderilor de la Moscova

* Dinamo Kiev a anulat amicalul cu FCSB după ce Gigi Becali a făcut declarații bezmetice, pro-ruse: „Pe Zelenski l-a pus un miliardar care a făcut batalionul Azov. Ăia sunt naziști, știu eu!”

* Flavia Groșan, doctorița șoșocară din pandemie, e putinistă pe față. Ne trimite în Rusia, unde a avut ea revelații Covidioate

* Ciolacu și Ciucă au mințit cu nerușinare: România n-are niciun acord cu UE pentru finanțarea voucherelor de 50 de euro! Analist financiar: banii nu există

Raportul SUA despre România: corupție generalizată, presă controlată de politicieni, jurnaliști hărțuiți și antisemitism în Parlament

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here